Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ήρθε η ώρα του Εθνικισμού, του Γιάννη Λύρη.

Αφορμή για το παρακάτω άρθρο ήταν η δημοσκόπηση της ιστοσελίδας zougla.gr όπου πρώτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 135 έδρες. Για τους γνωρίζοντες ήταν απλή διαπίστωση. Είναι μια αλήθεια που τρέμει και κρύβει το καταρρέον καθεστώς.
Η αφύπνιση της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία ξεπερνώντας τα παλιά ιδεολογήματα που τεχνηέντως χώριζαν τους Έλληνες σε Δεξιούς και Αριστερούς - αλλά ήταν κατασκευάσματα στην υπηρεσία του διεθνισμού - και η αδικία από τις παράνομες πολιτικές διώξεις, στρέφει μαζικά πλέον τις Ελληνίδες και τους Έλληνες προς τον Εθνικισμό και τον μοναδικό αυθεντικό εκφραστή του, το Εθνικιστικό κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η δημοσκόπηση απλώς καταγράφει αυτό που το διεθνές σύστημα και οι ντόπιοι υποτακτικοί γνώριζαν και μεις το φωνάζαμε.
Η πολιτική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενώνει τον λαό ενάντια στους τοκογλύφους και τον διεθνισμό.
Σήμερα όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας, αντιλαμβάνονται ότι το αντίπαλο
δέος του διεθνισμού είναι ο Εθνικισμός. Απορρίπτουν την πολυπολιτισμικότητα και την παρά φύσιν κατάργηση και εξαφάνιση των εθνών και των διαφορετικών φυλών.
Οι Έλληνες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές επιλογές του παρελθόντος, είναι Εθνικιστές. Σέβονται μεν την διαφορετικότητα και την ύπαρξη άλλων εθνών και πολιτισμών, άλλα απορρίπτουν την ισοπέδωση που επιβάλουν οι διεθνιστές.
Ο Έλληνας θέλει να ελέγχει τα του οίκου του, τα της χώρας του, είναι κατ' ουσίαν δεμένος με τις παραδόσεις τα ήθη και έθιμά του.

Οι συστημικοί τα γνωρίζουν όλα αυτά πολύ καλά και για τον λόγο αυτό έχουν εξαπολύσει πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής. Είτε με συκοφαντίες και λάσπη στην αρχή, είτε με φυλακίσεις και δολοφονίες στη συνέχεια. Τίποτα από αυτά, όχι μόνον δεν στάθηκε εμπόδιο στην δυναμική του Λαϊκού Συνδέσμου, άλλα είχε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.
Η ώρα του Εθνικισμού έφτασε, ότι και αν κάνουν είναι εις μάτην.
Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει.
Γιάννης Λύρης.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.