Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Σερρών: Ηλίας Κασιδιάρης συνέντευξη τύπου και εκδήλωση στην τοπική.

Στις Σέρρες βρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή 22/11 το μεσημέρι στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης. 
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. Αναφερόμενος στην επίσκεψη του στις Σέρρες τόνισε «προετοιμαζόμαστε για τις επερχόμενες εκλογές, ευρωεκλογές και τις περιφερειακές αλλά κυρίως γιατί έχουμε μια εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουμε τα ντοκουμέντα της σκευωρίας ,της άθλιας σκευωρίας εις βάρους της Χρυσής Αυγής».
«Όπως έχει αναγγελθεί εγώ θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Από κει και πέρα θα υπάρχουν υποψήφιοι σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και βεβαίως θα υπάρχουν υποψήφιοι περιφερειάρχες σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ασφαλώς στο νομό Σερρών θα υπάρχει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Ο οπαδός, ο ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής θα έχει την δυνατότητα τον Μάιο να ψηφίσει Χρυσή Αυγή και για τις ευρωεκλογές και για τις περιφερειακές εκλογές και για τις τοπικές εκλογές στους μεγάλους δήμους. 
Για τις Σέρρες αυτές τις συζητήσεις και διαβουλεύσεις κάνουμε τώρα πολύ πιθανόν να έχουμε υποψήφιο δήμαρχο αλλά αυτό που είναι δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι θα έχουμε υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη» ανέφερε χαρακτηριστικά.



«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολύ ενθαρρυντικά» τόνισε και συνέχισε «εμείς θέτουμε πάντα ρεαλιστικούς στόχους και στόχος μας είναι στις ευρωεκλογές να είμαστε πρώτο κόμμα και από τον Ιούνιο εν συνεχεία να διοικούμε τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας. Αυτοί είναι στόχοι εφικτοί άλλωστε είδαμε δημοσκοπήσεις, έγκυρες έρευνες, που δίνουν πρώτο κόμμα την Χρυσή Αυγή, ότι υπάρχει δηλαδή τεράστιο ρεύμα στην ελληνική κοινωνία, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα ,σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωρίζω γίνεται μάχη για την πρώτη θέση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής. Η Νέα Δημοκρατία δε, καταρρέει ακολουθεί το δρόμο του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει γίνει ο νέος Γιωργάκης Παπανδρέου που πήρε ένα κόμμα με πολύ υψηλά ποσοστά και το οδήγησε στην κυριολεξία στο μηδέν»
«Μας κατηγορούν ως εγκληματική οργάνωση εμείς παραδεχόμαστε ότι είμαστε πολιτικοί στρατιώτες, δηλαδή εγώ έλαβα μια εντολή να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και αυτό θα πράξω. Η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική δύναμη εκείνη που είναι δημοκρατική,η πιο άμεσα δημοκρατική. Ξεκάθαρα λέμε πως και αν έχουμε την απόλυτη πολιτική πλειοψηφία με 180 βουλευτές δεν θα αποφασίζουμε με νόμους, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου όπως κάνει σήμερα η κυβέρνηση του μνημονίου, θα αποφασίζει ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος. Θα γίνονται δημοψηφίσματα για τα μείζονα προβλήματα»
«Η δημοφιλία της Χρυσής Αυγής έχει ανεβεί στα ύψη μετά τις άθλιες διώξεις και την σκευωρία γιατί ο έλληνας πλέον έχει καταλάβει πιο είναι το αντίπαλο δέον του συστήματος. Ο πολιτικός Αρχηγός που σύρεται με χειροπέδες μπροστά στις κάμερες και κλείνεται στον Κορυδαλλό επειδή είχε το θάρρος να πει την αλήθεια, είναι ο μοναδικός Αρχηγός που το πολιτικό σύστημα τον φοβάται, αυτό το έχουν καταλάβει όλοι οι Έλληνες ακόμη και οι αριστεροί και σα σ πληροφορώ στρέφονται στην Χρυσή Αυγή. Η στρατηγική της Χρυσής Αυγής είναι μία και συγκεκριμένη και δεν υπάρχει περίπτωση να την αναθεωρήσουμε. Η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή της Αλήθειας. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την βία» σημείωσε. 
  
Αναφερόμενος στην αφίσα δράσης όπου είναι οι φωτογραφίες των δολοφονημένων νεαρών, τόνισε «Τα παιδιά πίστευαν στην κοινωνική αλληλεγγύη, ήταν πρώτοι στις αιμοδοσίες, στις διανομές τροφίμων και για να τιμήσου με την μνήμη τους θα κάνουμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Κάναμε δράσεις διανομής τροφίμων και πολλοί αναρωτήθηκαν πως τις κάνουμε. 
Στις δράσεις αυτές πάνε το μεγαλύτερο μέρος των μισθών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 
Εμείς στην Βουλή προτείναμε θεσμικότατα συγκεκριμένη τροπολογία ο μισθός των βουλευτών να εξομοιωθεί με τον μισθό του ανωτέρου υπαλλήλου πρεσβείας, του πρέσβη,1899 ευρώ, είναι και πάλι υψηλός ο μισθός για τα δεδομένα του μνημονίου, αν ο βουλευτής έχει πρόθεση να δουλέψει είναι μια κίνηση δίκαιη. Να εξομοιωθεί ο μισθός και να παίρνει ο βουλευτής 5.000 και 7.000 ευρώ. 
Εμείς τα παίρνουμε και τα δίνουμε στην κοινωνική μας αλληλεγγύη και να απαντήσω στον Μειμαράκη που είπε να τα δίνουμε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, δεν το κάνουμε γιατί αν τα κρατούσε το δημόσιο θα γινόταν παράνομα τοκοχρεολύσια για να παίρνει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε. 
Προτιμάμε να γίνονται κρέας και ζυμαρικά για τους άπορους συμπολίτες μας Αυτή είναι πολιτική επιλογή της Χρυσής Αυγής και για αυτή κρινόμαστε».

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης αναφερόμενος στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι στην φυλακή, τόνισε «Σήμερα βιώνουμε μια συνταγματική εκτροπή αφού δεν λειτουργεί Βουλή των 300 αλλά των 297, ένα έγκλημα για το οποίο θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι και ότι αυτό βολεύει τον Σαμαρά, γιατί έτσι διατηρείται στην εξουσία. Είναι κατάλυση του πολιτεύματος. Θα απευθυνθούμε και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Τέλος αναφερόμενος σε συνεργασία με άλλα πολιτικά κόμματα δήλωσε «Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα από όλους αυτούς που κατακλέψανε και διασύρανε την Ελλάδα. Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να έχει την απόλυτη πλειοψηφία στην Βουλή ούτως ώστε να αναθεωρήσουμε το Σύνταγμα. θα αλλάξουμε πολλά αν καταφέρουμε να γίνουμε η απόλυτη πλειοψηφία αν δεν γίνουμε προβλέπω να συνεργάζονται Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ και με όλους τους άλλους για να μην έχουμε κυβέρνηση Χρυσής Αυγής».


Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.