Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η φυλλάδα του μεγαλοεργολάβου συνεχίζει τον βρώμικο πόλεμο ψεύδους κατά της Χρυσής Αυγής

"Βαφτίζει" Χρυσαυγίτες το Έθνος τους κατηγορουμένους για επίθεση στην Τανζανική κοινότητα
Το εργοστάσιο παραγωγής σαθρών κατηγορητηρίων και στοχοποίησης του Μπόμπολα συνεχίζει ακάθεκτα το έργο του με αφορμή αυτήν την φορά την καταδίκη δύο κατοίκων στην πλατεία Αμερικής για επίθεση σε μπαρ Καμερουνέζου και στα γραφεία της τανζανικής κοινότητας.
Πιστοί στην λάσπη και στο ψέμα "βάφτισαν" τους δυο δράστες Χρυσαυγίτες, την στιγμή που δεν έχουν καμία σχέση με το Εθνικιστικό Κίνημα, ενώ ο ένας από αυτούς κατά δήλωσή του είναι... αγανακτισμένος της Νέας Δημοκρατίας.
Το άρθρο της εφημερίδας τιτλοφορείται: "Καταδίκη Χρυσαυγίτων για εμπρησμό" και χαρακτηρίζει τους δύο δράστες ως "μέλη του τάγματος εφόδου του Αγ. Παντελεήμονα" αυθαίρετα με σαφή σκοπό παραπληροφόρησης, την στιγμή που το ίδιο το δικαστήριο αρνήθηκε να σταλεί η εν λόγω δικογραφία στους εφέτες - ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης.
Με άλλα λόγια, το ίδιο το δικαστήριο που καταδίκασε τους δράστες με φυλάκιση 41 μηνών με αναστολή απεφάνθη πως η εν λόγω υπόθεση ΚΑΜΜΙΑ σχέση δεν έχει με την Χρυσή Αυγή. Παρόλα αυτά τα παπαγαλάκια του εθνικού μεγαλοεργολάβου συνεχίζουν να δημιουργούν εντυπώσεις και να στήνουν ανύπαρκτα κατηγορητήρια κατά της Χρυσής Αυγής.

Σύντομα που η σκευωρία θα καταπέσει πλήρως και η Αλήθεια θα λάμψει, οι έμμισθοι μηχανορράφοι θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης!
Πηγή: xryshaygh.com

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.