Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Αγρίνιο: Πολυπολιτισμική κοινωνία, ομαδικός βιασμός ανήλικου και ληστεία.

Για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού ανήλικου πακιστανού από ομοεθνείς του και έναν Ινδό, υπήρξε πριν λίγο ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές με την οποία υπογραμμίζεται πως συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί στην Πάλαιρο, για ληστεία και βιασμό. Αναλυτικά όσα αναφέρει το αστυνομικό δελτίο: 
Συνελήφθησαν χθες (28-8-2013) αργά το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ένας 24χρονος Ινδός και ένας 26χρονος Πακιστανός, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και βιασμού, κατά συναυτουργία. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν δυο ακόμα αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, που αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.


Ειδικότερα χθες το βράδυ καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας από 16χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, ότι προχθές (27-8-2013) το μεσημέρι, μετά από προτροπή του 24χρονου Ινδού, μετέβη σε στάβλο στην Πάλαιρο, προκειμένου βοηθήσει σε κτηνοτροφικές εργασίες.
Σύμφωνα με την καταγγελία του ανηλίκου, στο σταύλο τον ανέμεναν οι τέσσερις κατηγορούμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι με χρήση μαχαιριού και χτυπώντας τον με ένα ξύλο, τον ακινητοποίησαν, ασέλγησαν σε βάρος του και του αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 500 ευρώ.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δυο αλλοδαπών σε σύντομο χρονικό διάστημα και την επακόλουθη σύλληψη τους.
Από τον έλεγχο των στοιχείων των δυο συλληφθέντων προέκυψε ότι είχαν εισέλθει λάθρα στη Χώρα και παρέμεναν παράνομα σε αυτή. Έγγραφα νόμιμης παραμονής στη Ελλάδα στερείται επίσης και ο 16χρονος παθόντας, σε βάρος του οποίου όμως δε θα κινηθεί διαδικασία απελάσεως, αλλά θα παραδοθεί σε κοινωνική υπηρεσία προστασίας ανηλίκων αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.
Πηγή:agrinionews.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.