Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Εξολοθρεύθηκε ο ανθρωποφάγος ισλαμιστής αντάρτης από την πολιτοφυλακή του Άσαντ.

Ο ανθρωποφάγος ισλαμιστής αντάρτης Abu Sakkar που έγινε διάσημος για την αποτρόπαια πράξη του να φάει την καρδιά ενός νεκρού Σύρου στρατιώτη, σκοτώθηκε χθες από την πολιτοφυλακή του Άσαντ, σε προάστιο της Δαμασκού.
Ο συγκεκριμένος ισλαμιστής αντάρτης είχε γίνει αρνητικά διάσημος όταν είχε αναρτηθεί βίντεο, με τον ίδιο να ανοίγει το στέρνο ενός Σύρου στρατιώτη, να βγάζει την καρδιά του και μπροστά στην κάμερα να την τρώει!



Στο βίντεο η φρικιαστική πράξη του φανατικού ισλαμιστή.
Ο νεκροφάγος της Συρίας ο επονομαζόμενος και "γέρικο γεράκι" εξολοθρεύτηκε στη Δαμασκό από τα λεγόμενα « λιοντάρια » του Συριακού Αραβικού Στρατού.
Ο "ήρωας" των ισλαμιστών ανταρτών, είχε μετακινηθεί με άλλους συνεργούς του στην πρωτεύουσα, προς δημιουργία χάους και εντυπώσεων καταλήψεως της πρωτεύουσας.
Στα περίχωρα της Δαμασκού, εδώ και μέρες, έχει πληθύνει η παρουσία ισλαμιστικών πυρήνων οι οποίοι οχυρώνονται σε βιομηχανικά κτίρια και εγκαταστάσεις της πόλης. Χρησιμοποιώντας αυτά τα σημεία ως οχυρά, χτυπάνε με αυτοσχέδιους πυραύλους κοντινές συνοικίες της πόλης που μέχρι πρόσφατα ήταν τελείως ακίνδυνες, τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε γειτονιές ενώ πυροβολούν αδιακρίτως για τη δημιουργία συνεχόμενου κλίματος πανικού. Έτσι δημιουργούν την εντύπωση κατάρρευσης της τάξης, αλλά και επιφέρουν μόνιμο φόβο στους πολίτες, ότι δεν είναι ακόμα ασφαλείς.
Πρόκειται για τακτική εντυπωσιασμού ότι έχουν ανακαταλάβει δήθεν μέχρι και την πρωτεύουσα αλλά και αντιπερισπασμού προκειμένου να απασχολούν στρατιώτες που προορίζονταν για Χομς, η οποία ως γνωστόν έχει ουσιαστικά πέσει και απλώς γίνονται οι τελευταίες εκκαθαρίσεις στους λιγοστούς θυλάκες.

Με την μέθοδο αυτή προκαλούν την παραμονή μεγάλων στρατιωτικών μονάδων στην πρωτεύουσα, υπό τον φόβο μιας νέας εισβολής ισλαμιστών στα προάστιά της.

Ο κανίβαλος (κατά Β. Πούτιν) αντάρτης που είχε καταβροχθίσει on camera την καρδιά και το συκώτι αντιπάλου του εκτελέστηκε. Οι άνδρες του Αραβικού συριακού στρατού είχαν ορκισθεί να πάρουν εκδίκηση για την αποτρόπαια πράξη του, πράγμα που επέτυχαν, δίνοντας το παράδειγμα τι περιμένει και τους υπόλοιπους εγκληματίες πολέμου. Οι άνθρωποι αυτοί είναι θρασύδειλοι, και πράττουν τα αίσχη τους σε ανυπεράσπιστα θύματα. Όταν βρεθούν όμως σε ανάλογη θέση το σοκ για αυτούς είναι μοναδικό, καθότι συνειδητοποιούν ότι δεν είναι ούτε παντοδύναμοι, αλλά ούτε και "εκλεκτοί του Θεού".

Αυτός ο εγκληματίας πολέμου από τα δυτικά ΜΜΕ προβλήθηκε ως ένας σταρ και αντιπρόσωπος ενός Ιslamic cult ρεύματος. Σε συνεντεύξεις του σε ΒΒC και ΤIMES 14/05/13 δήλωνε αμετανόητος για τις πράξεις του και έτοιμος να τις επαναλάβει, ενώ το BBC του φέρονταν σαν ένα είδος MIc Zagger του πολέμου, σαν ένας ιδιότυπος rock star που έδινε συνέντευξη στο Rolling Stone. Τελικά τον βρήκε ο θάνατος έξω από το σιιτικό τέμενος Sayyidah Zaynab στην ομώνυμη περιοχή, όπου αυτός και η ένοπλη ομάδα του εφορμούσαν με στόχο κάθε σιίτη προσκυνητή, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το σεχταριστικό χαρακτήρα αυτού του πολέμου, και ότι στόχος των σουνιτών ισλαμιστών είναι η γενοκτονία των ελληνορθόδοξων, των φίλα προσκείμενων στο Χριστιανισμό Αλαουϊτών και των αρκετά ανεκτικών στο Χριστιανισμό Σιιτών.
Προφανώς η ελληνορθοδοξία και το σιιτικό τόξο ενοχλούν τα δυτικά κέντρα, καθότι αποτελούν ασπίδα στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας.  Αυτή ήταν και η πραγματική αιτία του πολέμου.
Την ίδια στιγμή οι ΝΥ Τimes με δημοσίευμά τους επιβεβαιώνουν το defencnet.gr ότι η ισραηλινή επίθεση στην Λαττάκεια στέφθηκε με αποτυχία, και δεν κατάφερε την καταστροφή των ρωσικών cruise βλημάτων επακτίου αμύνη του συστήματος P-800 Υakhont.

Ο συντάκτης του άρθρου, Michael R. Gordon, επικαλούμενος ανώνυμους αξιωματούχους των ΗΠΑ, έγραψε για πιθανές ισραηλινές επιθέσεις.

Στο δημοσίευμα, με αναφορά σε πολλά ισραηλινά και αραβικά μέσα ενημέρωσης, προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι η επίθεση κατά των αποθηκων στο ‘αλ Χαφ’ στη Λατάκια που έγινε στις 5 Ιουλίου, ήταν η τέταρτη γνωστή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Συρία κατά το τρέχον έτος.

«Πριν από αυτήν», σύμφωνα με την εφημερίδα, «οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν φορτηγά με ρωσικούς πυραύλους Sa-17, και το Μάιο έγιναν δύο αεροπορικές επιθέσεις για καταστροφή πυραύλων από το Ιράν τύπου Fateh-110”, γράφουν οι NT Times.

Το δημοσίευμα, πάντως, αναφέρει ότι Αμερικανοί ειδικοί επεξεργαζόμενοι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών μετά τις εκρήξεις στη Λατάκεια, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι Σύριοι είχαν απομακρύνει από τις αποθήκες της ‘αλ Χαφ’ κάποιους πυραύλους Yakhont, λίγο πριν από την αεροπορική επίθεση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, μετά την ισραηλινή επίθεση οι Σύριοι στρατιωτικοί που ήθελαν να αποκρύψουν το γεγονός ότι πρόλαβαν και απομάκρυναν τους πυραύλους, έβαλαν φωτιά σε εκτοξευτές και αυτοκίνητα για να δημιουργήσουν μια εσφαλμένη εντύπωση για τις συνέπειες του καταστροφικού πλήγματος.

Το άρθρο αυτό εξηγεί ότι στις 5 Ιουλίου, ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από την ανατολική Μεσόγειο με πυραύλους «αέρος-εδάφους», χωρίς να υπεισέλθουν στον εναέριο χώρο της Συρίας. Οι αναφορές για ενδεχόμενη συμμετοχή ισραηλινού υποβρυχίου καθορίζεται ως εσφαλμένη.

Οι φήμες για πιθανή καταστροφή των αποθηκών, όπου φυλάσσονταν εξαρτήματα για S-300, ή ότι η ισραηλινή πολεμική αεροπορία χρησιμοποίησε βάση τουρκική για την αεροπορική επιδρομή στο άρθρο των NY Times δεν σχολιάζεται (όχι ότι δεν έγινε, απλά δεν σας το λέμε).

Ωστόσο, σημειώνεται ότι η επίθεση του Ισραήλ έγινε στη Λατάκια αφού εξακριβώθηκε ότι στη βάση δεν υπήρχαν Ρώσοι ειδικοί ή στρατιώτες.

Από αυτό ΄προκύπτει ότι οι Σύροι σοφά ποιούντες, έχουν διασπείρει όλο τον σημαντικό εξοπλισμό σε διάφορα μέρη της Συρίας μην επιτρέποντας έτσι, τον εντοπισμό του και την καταστροφή του. Το κόλπο με την φωτιά που οι ίδιοι οι Σύροι έβαλαν, προς παραπλάνηση, δείχνει ανεπτυγμένη "στρατιωτική" νοημοσύνη από το συριακό Στρατό. Η ουσία όμως της επίθεσης αυτής παραμένει. Υπάρχει υπερσύγχρονος ρωσικός οπλίσμός στη Συρία ικανός να επιφέρει πλήγματα και σε ναυτικές αλλά και σε αεροπορικές επιχειρήσεις από την πλευρά των Δυτικών, και η απόδειξη είναι η αποτυχούσα επιχείρηση του Ισραήλ, η οποία με την συζήτηση που επακολούθησε εδώ και ένα μήνα προξένησε μεγαλύτερο κακό στην εικόνα Ισραήλ-Δύσης, και ανέβασε επίπεδο το καθεστώς Άσαντ.
Πηγή:defencenet.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.