Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

“BREXIT”: Η αρχή του τέλους - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Φώτο:rollingalpha
























Η Παγκοσμιοποίηση ενάντια στις Πατρίδες
“Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ὁ διαρκής αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρει σώματα και ψυχάς. Αύτη παράγει την κοινωνικήν σηπεδόνα.”
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Πριν λίγες ημέρες έγινε μία περίλαμπρη δεξίωση στην Αγγλική πρεσβεία, στην οποία ήσαν καλεσμένοι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βεβαίως. Και σωστά! Και πρόσκληση να λαβαίναμε, δεν θα πηγαίναμε.
Η δεξίωση γινότανε για να εορταστούν τα 90 χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ. Δίπλα ακριβώς από την αγγλική πρεσβεία, σε ένα μικρό τμήμα της οδού, υπάρχει μία πινακίδα η οποία γράφει οδός Καραολή Δημητρίου…

Αυτή, η μετονομασία μιας μικρής οδού, ήταν και η μοναδική αντίδραση της προσκυνημένης και ξενόδουλης κυβερνήσεως της χώρας μας όταν οι Άγγλοι προχωρούσαν στον απαγχονισμό των ηρώων της ΕΟΚΑ Καραολή και Δημητρίου. Ο ένας ήταν 23 ετών και ο άλλος 28. Και πέθαναν με το κεφάλι ψηλά, τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο και μιλώντας για την ελευθερία της Ελληνικής Μεγαλονήσου, η οποία αλίμονο ακόμη δεν έχει έλθει.

Ήταν 10η Μαΐου του έτους 1956, πριν 60 χρόνια, όταν απηγχονίζοντο οι δύο πρώτοι Ήρωες της ΕΟΚΑ. 

Τελευταίος πέρασε από την κρεμάλα των Άγγλων ο Ευαγόρας Παλλικαρίδης, ετών 17! Για όλους αυτούς τον τελικό λόγο για τον απαγχονισμό τους είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ, ηλικίας τότε μόλις 30 ετών, η οποία δεν έδωσε χάρη και προς χάριν της οποίας ο πολιτικός κόσμος της χώρας συγκεντρώθηκε πριν από λίγες ημέρες για να γιορτάσει τα γενέθλιά της! Μετά από αυτό τι να πει κανείς γι’ αυτή την χώρα των λοτοφάγων, των γραικύλων, των ραγιάδων; Δόξα και τιμή λοιπόν στην Βασίλισσα Ελισάβετ που κρέμασε τα Ελληνόπουλα…

Θυμήθηκα όλα αυτά με αφορμή το δημοψήφισμα, που έγινε στην πάλαι ποτέ Μεγάλη Βρετανία για την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκη Ένωση. Το παγκόσμιο σύστημα έκανε κάθε προσπάθεια ούτως ώστε να παραμείνει η Αγγλία στην Ευρώπη, όμως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν ΟΧΙ. Ήλθε δε αυτό το Όχι παρ’ όλο το γεγονός ότι μία πολύ περίεργη πολιτική δολοφονία έγινε λίγες ημέρες πριν την ψηφοφορία, παρ’ όλο το γεγονός ότι το σύνολο των ισχυρών αυτού του κόσμου, αυτών που κρατάνε στα χέρια τίτλους, ομόλογα και μετοχές, είχαν πάρει σαφέστατη θέση κατά του όχι. Ανάμεσά τους και ο Τζωρτζ Σόρος, ο γνωστός για τις παρεμβάσεις του ανά τον κόσμο, ο οποίος στο παρελθόν είχε κτυπήσει την οικονομία της Αγγλίας, κατορθώνοντας την υποτίμηση αυτής της ίδιας της στερλίνας.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΗ" ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Ας δούμε, όμως, πΏς αντέδρασαν οι ενταύθα ηγεμόνες του πολιτικού κατεστημένου, οι επικεφαλής των δύο κομμάτων, που μονομαχούν για μια εξουσία, η οποία δυστυχώς δεν ανήκει πλέον στην Ελλάδα, έχει παραχωρηθεί στους ξένους. Ας δούμε όμως τα βασικά σημεία των δηλώσεών τους:

“Δήλωση Αλέξη Τσίπρα: Σήμερα είναι αναμφισβήτητα μια δύσκολη μέρα για την Ευρώπη. Το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης δέχτηκε ένα σημαντικό πλήγμα. Η απόφαση του βρετανικού λαού είναι σεβαστή αλλά επιβεβαιώνει μια βαθιά πολιτική κρίση, κρίση ταυτότητας και στρατηγικής για την Ευρώπη. Και δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Τα μηνύματα είχαν σταλεί προ πολλού και από πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Η εκρηκτική άνοδος της ακροδεξιάς και των εθνικιστικών δυνάμεων στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη προοιωνίζονταν την αρνητική αυτή εξέλιξη… Ποιά είναι η γενεσιουργός αιτία της ευρωπαϊκής κρίσης; Ποιός ευθύνεται για τη διάδοση του εθνικισμού και της ακροδεξιάς που αποτελούν την αιχμή του δόρατος των απομονωτιστών; …Χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ μια μεγάλη αντεπίθεση των προοδευτικών ευρωπαϊκών δυνάμεων για να σταματήσει η επέλαση της ακροδεξιάς και του εθνικισμού”.
Αγωνιά ο Αλέξης Τσίπρας και η αριστερά για την άνοδο των εθνικιστικών δυνάμεων και απορεί για το ποιος ευθύνεται για την άνοδό τους. 

Μα είναι προφανές ότι η ευθύνη ανήκει σε αυτούς που έφτιαξαν τις τερατώδεις κοινωνίες του πολυπολιτισμού, κοινωνίες γεμάτες μαρξιστικό δηλητήριο και καπιταλιστική απληστία. Ο Λαός αρχίζει να αντιδρά και ας το πάρουν απόφαση ότι δεν θα πέσουν εύκολα οι Πατρίδες και τα Έθνη από την σφοδρή επίθεση του διεθνισμού, ο οποίος κάποτε είχε μαρξιστική χροιά και σήμερα έχει καπιταλιστική.

Χαρακτηριστική επί του θέματος είναι και η δήλωση του έτερου μονομάχου της πολιτικής μας ζωής, ο οποίος και αυτός αρχίζει την δήλωσή του με την ίδια ακριβώς πρόταση (σύμπτωση;) με την οποία αρχίζει και ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι είναι μια δύσκολη μέρα για την Ευρώπη: “Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη: Σήμερα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη ημέρα για την Ευρώπη. Το αποτέλεσμα του Βρετανικού δημοψηφίσματος προφανώς και πρέπει να γίνει σεβαστό. Ταυτόχρονα, όμως, μας υποχρεώνει όλους να κοιταχθούμε στον καθρέφτη για να μπορέσουμε να διαγνώσουμε γιατί το όραμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης δεν φαίνεται να συγκινεί πια τους ευρωπαίους πολίτες. Θα πρέπει να μετατρέψουμε αυτήν την πολύ μεγάλη πρόκληση σε μια ευκαιρία για την Ευρώπη. Η Ευρώπη σήμερα χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, ένα νέο πολιτικό αφήγημα, το οποίο θα μπορέσει να επανασυνδέσει την ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης με την καθημερινή ζωή των πολιτών…”

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Ένα και μόνο κόμμα στην χώρα αυτή χαιρέτησε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Βρετανία και το κόμμα αυτό ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Σας παραθέτω την δήλωση μου η οποία θάφτηκε επιμελώς από όλα τα ΜΜΕ ακόμη και από αυτό το δήθεν ελεύθερο διαδίκτυο:
“Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει τη Νίκη των Εθνικών και Πατριωτικών δυνάμεων στην Μεγάλη Βρετανία ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει μεταβληθεί σε ένα στυγνό όργανο της διεθνούς των τοκογλύφων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε μια σκληρή και εξοντωτική πολιτική κατά των εθνικών οικονομιών ήταν όλοι τους κατά του BREXIT.

Η νίκη του BREXIT στην Μεγάλη Βρετανία αποτελεί μία νίκη του Εθνικού κράτους ενάντια στο ληστρικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο, το οποίο πιστά υπηρετεί η Ευρωπαϊκή Ένωση των Βρυξελλών. Ήλθε ο καιρός η Ευρώπη να επιστρέψει στα Εθνικά κράτη και την ευημερία. Ελπίζω να γίνει κάποτε δημοψήφισμα και στην Ελλάδα, η οποία έχει γονατίσει οικονομικά και έχει υποδουλωθεί εκχωρώντας εθνική κυριαρχία στην Ευρώπη των τοκογλύφων.


”Συμπληρώνω σχετικά: Είναι φανερό ότι το τέρας των Βρυξελών δεν υπηρετεί τα Έθνη της Ευρώπης, αλλά τα σχέδια αυτών οι οποίοι έχουν στα χέρια τους το χρήμα.
Η παγκοσμιοποίηση έρχεται με όπλο της το χρήμα και οι Πατρίδες καλούνται να αντισταθούν με όπλα τους την Εθνική ταυτότητα, την Παράδοση, τον Ελληνικό πολιτισμό. Ο αγώνας αυτός, ο θανάσιμος και κρίσιμος αυτός αγώνας έχει αρχίσει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στέκει συνεπής στο πλευρό των Πατρίδων και των Εθνών ενάντια στο βρώμικο χρήμα της παγκοσμιοποίησης.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.