Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Αθήνα, Δημοτικό Συμβούλιο, την έκανε ο Δήμαρχος γιατί δεν ήξερε τι να απαντήσει στην τεκμηριωμένη ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη. Δείτε το βίντεο.


Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, ο επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης έκανε μια απόλυτα τεκμηριωμένη και εξειδικευμένη τοποθέτηση για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στη Φυλή και αλλού καθώς και στην Ιερά οδό όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου, οι οποίες αποτελούν εστία μόλυνσης και κινδυνεύει η υγεία των εργαζομένων.

Επεσήμανε τα προβλήματα στα διαμερίσματα καθώς και τις σκανδαλώδεις συμβάσεις του Δήμου με τις οποίες ωφελούνται συγκεκριμένοι εργολάβοι. Υπενθύμισε επίσης πως η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει στην Βουλή σχέδιο νόμου για την πάταξη των κυκλωμάτων κλοπής χαλκού, χάλκινων αντικειμένων, scrap, αγαλμάτων και λοιπών έργων τέχνης.
Η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη ανέδειξε την βαθιά γνώση του για τα προβλήματα στα συγκεκριμένα θέματα που αναγκάστηκε ο Δήμαρχος να εγκαταλείψει την συνεδρίαση, προκειμένου να μην απαντήσει και φανεί η μη επαφή του με τα προβλήματα της πόλης και των εργαζομένων.
Δείτε το βίντεο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.