Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Λ. Φουντούλης: Ρωτήσατε τους Ευρωπαίους, αν θέλουν τους λαθρομετανάστες;


Ο Λάμπρος Φουντούλης έλαβε το λόγο στη συζήτηση, στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, για την ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία και την αγορά εργασίας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση ένταξης τους στην αγορά εργασίας όταν η ανεργία καλπάζει, ενώ οι μετανάστες, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, απέδειξαν πως δεν επιθυμούν να αφομοιωθούν από τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, ακόμα και αν αυτό ήταν εφικτό.

Η ομιλία:
Δείτε το βίντεο.
"Άλλη μια έκθεση ιδεών και ιδεοληψιών έρχεται για συζήτηση στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Χωρίς ακόμα να έχετε ξεκαθαρίσει πόσοι είναι οι πρόσφυγες και πόσοι οι λαθρομετανάστες και έχοντας αφήσει χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Ελλάδα και την Ιταλία με το κλείσιμο των συνόρων, δίνετε κίνητρα για να πλημμυρίσει η Ευρώπη με ακόμα περισσότερους μετανάστες. Είναι κάποιος τόσο αφελής ούτως ώστε να πιστέψει ότι μπορούν οι άνθρωποι αυτοί να ενταχθούν στην ευρωπαϊκή κοινωνία;

Θέλετε να τους ενσωματώσετε στην αγορά εργασίας, όταν η ανεργία στην Ευρώπη και ειδικά στις χώρες του νότου καλπάζει; Ρωτήσατε τους ευρωπαίους πολίτες εάν τους θέλουν;

Ωραίο το παραμύθι σας, αλλά έχει πολλούς δράκους. Αυτοί που αιματοκύλησαν το Βέλγιο, την Γαλλία και έχουν σπείρει τον φόβο στα αεροδρόμια, το μετρό, ακόμα και στις αθλητικές διοργανώσεις, και δουλειά είχαν και την ευρωπαϊκή παιδεία τους παρείχατε. Όμως δεν καταφέρατε να τους ενσωματώσετε γιατί υπάρχει ένας παράγοντας που αρνείστε να παραδεχτείτε.

Το θρησκευτικό μίσος που τρέφουν εναντίον μας λόγω θρησκείας και λόγω κουλτούρας και τους προτρέπει να εξοντώσουν όσους θεωρούν άπιστους. Σταματήστε τους πολέμους και τις παρεμβάσεις σε τρίτες χώρες και επιδιώξτε να ζήσουν ειρηνικά στις χώρες τους. Ενισχύστε τον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας στην Ευρώπη για να αυξηθεί και το εργατικό δυναμικό.

Και τέλος ας αποφασίσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες και όχι οι κεφαλαιοκράτες και οι διορισμένοι τεχνοκράτες για την Ευρώπη του μέλλοντος."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.