Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Λάμπρος Φουντούλης: Οι δολοφόνοι έχουν καθοδηγητές που κυβερνούν ακόμα και χώρες.

Μετά από δυόμιση χρόνια στο σκοτάδι για την ανεύρεση και σύλληψη των δολοφόνων του παιδιού μου, Γιώργου και του φίλου του Μανώλη Καπελώνη από αντιεξουσιαστές - παρακρατικούς κατά δήλωσή τους με την προκήρυξη, αρχίζει να ξεκαθαρίζει για μένα το τοπίο για το ποιός ευθύνεται.
Δεκάδες οι επιθέσεις από αντιεξουσιαστές στα γραφεία των ευρωβουλευτών και τις Τοπικές Οργανώσεις της «Χρυσής Αυγής» από κρανοφόρους – ροπαλοφόρους χωρίς να έχει γίνει ποτέ καμία προσαγωγή. 


Δεν μας επέτρεπαν τόσο η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων που μας απέρριψε το αίτημα για κάμερες ασφαλείας όσο και ο εκάστοτε υπουργός προστασίας του πολίτη να έχουμε φύλαξη για το προσωπικό που εργάζεται στα γραφεία μας. Ευτυχώς από αυτές τις επιθέσεις είχαμε μόνο υλικές ζημιές και δεν θρηνήσαμε άλλες ανθρώπινες ζωές.

Και έρχεται σήμερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά την νέα επίθεση της Τετάρτης στα γραφεία των ευρωβουλευτών στο Μαρούσι.
Γιος υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προσήχθη μαζί με άλλους συμμετέχοντας στην επίθεση.Ο αντιτρομοκρατικός νόμος δεν ισχύει για τους γιους υπουργών και την παρέα τους; Τα συνθήματα που γράφουν στους τοίχους των γραφείων μας για την πρόθεσή τους να μας κρεμάσουν και να ανοίξουν λάκκους, δεν προτρέπει για την δικαιοσύνη και την αστυνομία σε εγκληματικές ενέργειες;
Κανένας εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε γιατί οι ενέργειες αυτές αφορούσαν επιθέσεις κατά της «Χρυσής Αυγής».
Για κάποιους αρρωστημένους ιδεολογικά αριστερούς εγκεφάλους αυτό είναι θεμιτό. Για αυτούς η βία κατά της «Χρυσής Αυγής» δεν είναι βία. Μα υπάρχει καλή και κακή βία; Αφού βεβαίως δεν καταφέρνουν να μας εξοντώσουν πολιτικά αφήνουν τους «δικούς τους» να μας εξοντώσουν και φυσικά. 
Εκεί στην αντιτρομοκρατική που όσες φορές έχουμε πάει μήπως υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα της δολοφονίας του Γιώργου και του Μανώλη και μας παραμυθιάζουν ότι ψάχνουν, έχουν εξετάσει ότι αυτοί οι αντιεξουσιαστές γόνοι πολιτικών μπορεί να συνεργάστηκαν και με ποινικούς ώστε να δολοφονήσουν τα παιδιά;
Από πού χρηματοδοτούνται και αράζουν τεμπελιάζοντας στις καταλήψεις; Μήπως αυτοί οι εγκληματίες που έχουν και την προστασία της κυβέρνησης θεωρούν ότι κάνουν πολιτικό αγώνα; Τις δολοφονίες τις λένε αντίσταση και τις ληστείες απαλλοτριώσεις.

Μόνο στην Δικαιοσύνη έχω ακόμα εμπιστοσύνη και ζητώ από έναν αδέκαστο εισαγγελέα να αναλάβει και να οδηγήσει στην φυλακή όποιον εγκληματεί άσχετα εάν είναι γιος υπουργού ή ακόμα και μέλος της κυβέρνησης που προτρέπει σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.

Λάμπρος Φουντούλης
Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.