Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Ντροπή σας Άθλιοι. Η Περιφέρεια Αττικής καταψήφισε την πρόταση της “Ελληνικής Αυγής” για τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα θύματα του Αττίλα!

Στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, επ'αφορμή της θλιβερής επετείου του "Αττίλα'', η "Ελληνική Αυγή για την Αττική'' έφερε ψήφισμα καταδίκης της συνεχιζόμενης κατοχής της Κύπρου και αποδοκιμασίας της τουρκικής θηριωδίας.
Το ψήφισμα απορρίφθηκε από το σύνολο των υπολοίπων παρατάξεων, αλλά αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση είναι πως καταψηφίσθηκε παράλληλα το αίτημα για την τήρηση έστω ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των νεκρών και αγνοουμένων της μαρτυρικής μεγαλονήσου!
Αποκαλύφθηκε έτσι για άλλη μια φορά το ανθελληνικό προσωπείο του "συνταγματικού τόξου'' και οι πολιτικές προτεραιότητες του που ξεκάθαρα δεν αφορούν τους Έλληνες.
Διαβάστε όλο το κείμενο του ψηφίσματος και πείτε αν υπάρχει έστω ΕΝΑΣ Έλληνας ή ΜΙΑ Ελληνίδα που να διαφωνεί με αυτό.
«Ψήφισμα επ’ αφορμή της θλιβερής επετείου εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο 20/7/1974»

Προς: Πρόεδρο περιφερειακού συμβουλίου, κα Περιφερειάρχη, Όλες τις παρατάξεις

Σήμερα συμπληρώνονται 42 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα που η Τουρκία με προσχηματικούς λόγους εισέβαλε στην Κύπρο και προκάλεσε την διχοτόμηση της με χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους. Η απαράδεκτη διχοτόμηση της μαρτυρικής μεγαλονήσου συνεχίζεται και όχι μόνο αυτό, αλλά η Τουρκία θεωρείται υπό ένταξη μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης και εξακολουθεί να υποστηρίζει λύσεις χωρίς ιστορικά ερείσματα.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» ζητάει από το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής να υιοθετήσει στην προσεχή συνεδρίαση ψήφισμα το περιεχόμενο του οποίου έχει ως εξής: Το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής καταδικάζει την συνεχιζόμενη κατοχή της Ελληνικής Κύπρου από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής. Αποδοκιμάζει κάθε πολιτική ενέργεια που σκοπό έχει την διαιώνιση της διχοτόμησης και την δημιουργία εκτρωματικού διζωνικού κράτους.

Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων, την επιστροφή των Ελληνοκυπριακών περιουσιών στους νόμιμους κατόχους και την ιστορική αποκατάσταση όλων όσων θυσιάστηκαν για να μείνει ελεύθερη η προαιώνια Ελληνική Κύπρος.

Απαιτούμε δε να ανοίξει επιτέλους ο περιβόητος φάκελος της Κύπρου, να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν ιστορικά οι πρέπουσες ευθύνες.

Ταυτόχρονα ζητάμε δια του παρόντος να τηρηθεί στην σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των πεσόντων ηρώων και των αγνοούμενων θυμάτων συνεπεία της τουρκικής θηριωδίας.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...