Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Τύμβο της Μακεδονίτισσας, γιατί η Κύπρος δεν κείται μακράν...

Οι κ. κ. Στρατηγός Ευρωβουλευτής Γιώργος Επιτήδειος, Στρατηγός Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός και Ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης συνοδευόμενοι πάντοτε από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), Χρίστο Χρίστου καθώς και από αντιπροσωπεία του Εθνικιστικού Κινήματος της Κύπρου, βρέθηκαν στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, όπου απέτισαν τον ελάχιστο Φόρο Τιμής στους Ήρωες που βρίσκονται θαμμένοι στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο, μαζί με τα συντρίμμια του αεροπλάνου ΝΟΡΑΤΛΑΣ, που κατέπεσε από φίλια πυρά.


Οι τρεις Ευρωβουλευτές περιηγήθηκαν στο στρατιωτικό κοιμητήριο, υπό το βλέμμα της Τουρκικής Σημαίας που ξεπρόβαλε στον ορίζοντα πάνω στην οροσειρά του Πενταδακτύλου.

Είδαν τους τάφους των αγνοουμένων που ταυτοποιήθηκαν πρόσφατα με την μέθοδο DNA, των παλικαριών που πρόταξαν τα στήθη τους στον Τούρκο εισβολέα.
Προχώρησαν προς το μνημείο, που βρίσκεται ψηλά και μέσα σε έντονη φορτισμένη ατμόσφαιρα κατάθεσαν στεφάνι.
Ακόμη και οι πέτρες εκείνη την στιγμή ράγισαν, όταν στο μυαλό ήρθαν οι φριχτές εκείνες μέρες του ’74 και τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια που παίχτηκαν στην πλάτη του Ελληνισμού.
Ο όρκος όμως δόθηκε από τους Έλληνες Εθνικιστές. Ούτε σπιθαμή γης σε Τούρκο κατακτητή. Απελευθέρωση η μόνη λύση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...