Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΝΕΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ του Ελευθέριου Συναδινού

Σήμερα 26 Απριλίου 2015 διοργανώνεται στην Αλικαρνασσό, από ακραίους Εθνικιστικούς Τουρκικούς κύκλους, συλλαλητήριο κατά <<άκουσον άκουσον>> της Ελληνικής κατοχής 150 νησιών του Αιγαίου όπως το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι, κ.α. στα οποία επιβλήθηκε η Ελληνική κυριαρχία από το 2004, αν είναι δυνατόν, και παραβιάζεται έτσι η συνθήκη της Λοζάνης που έχει……εκχωρήσει τα νησιά, όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι.
Μετά τις από αέρος και εδάφους παραβιάσεις του Ελληνικού Εθνικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου η νέα πρόκληση ενισχύει το συντηρούμενο από την Τουρκία, θέμα των ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ. 
Το συλλαλητήριο με συμμετοχή πολιτών από Σμύρνη, Αϊδίνη και Ν. παράλια της Μικράς Ασίας διοργανώνει το κόμμα της Μητέρας Πατρίδας με κύριο ομιλητή τον πρώην Υπουργό Άμυνας Μπαρλά Ντογκιού που θα αποδώσει κιόλας διαμαρτυρία στην Ελληνική πρεσβεία της Άγκυρας.

Καμαρώστε ελληνική κυβέρνηση και ιδιαιτέρως κ. Υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών τα……….. Γαλλικά των Βουλευτών σας εντός κοινοβουλίου και αφήστε τον εχθρό να δημιουργεί προηγούμενο. Η υπόθεση θυμίζει <<ΙΜΙΑ>>. Αφήστε την Άγκυρα να αλωνίζει στο Αιγαίο και εσείς αλληλοβριστείτε στη Βουλή.

Αλίμονο Ελληνικέ λαέ σε αυτούς έχεις εναποθέσει τις ελπίδες σου; Αυτούς επέλεξες να σε κυβερνήσουν; Σου αξίζει καλύτερη μοίρα! Πάρε την τύχη στα χέρια σου στις επόμενες εκλογές πριν να είναι πολύ αργά. Τα Εθνικά θέματα δεν αφήνουν περιθώρια αλληγορίας και λαθών. Απαιτούν άμεση επίλυση εδώ και τώρα!

Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε. α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.