Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός: Η μεταναστευτική πολιτική με την νέα κυβέρνηση.

''Κάθε πρωτοβουλία προς τη σωστή κατεύθυνση θα επικροτείται και στηρίζεται. Σε αντίθετη περίπτωση, θα είμαστε απέναντί, ανάχωμα σε κάθε ενθοκτόνα και ανθελληνική πολιτική''.

Άρθρο του Ευρωβουλευτή Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού.

"Κοιτάξτε στην Ελλάδα δε χωράνε συνταξιούχοι γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δε χωράνε νέοι γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δε χωράνε τα μωρά γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δε χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δε λέει τίποτα."
Τάδε έφη μεγαλόστομα η αναπληρώτρια Υπουργός Μετανάστευσης ως απάντηση στον ισχυρισμό πως στην Ελλάδα δε χωράνε άλλοι πρόσφυγες.

Προχωρώντας δε έτι περισσότερο δήλωσε ότι: "Καταλήξαμε ότι πρέπει να ζητήσουμε από την περιφέρεια, τους δήμους και το στρατό ελεύθερους ανοιχτούς χώρους, όπου θα εγκαταστήσουμε σκηνές και θα φιλοξενούνται άνθρωποι, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης, ώστε να μη στοιβάζονται στα λιμεναρχεία και στα αστυνομικά τμήματα." 

Όλα τα παραπάνω δηλώθηκαν σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, ως απάντηση στην αυξημένη ροή μεταναστών προς την Ελλάδα ως απόρροια των γεγονότων στη Συρία.

Οφείλω να επισημάνω στην κ. Υπουργό, προσπαθώντας να διατηρήσω κόσμια στάση, τη ρήση "είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας, παρά να μιλάς και να αίρεις την αμφιβολία".
Στη σημερινή Ελλάδα της "πρώτη φορά Αριστερά", δυστυχώς υπάρχει κρίση, ίσως όχι εφάμιλλη σε φόρο αίματος με της Συρίας, αλλά κυριολεκτικά ενθοκτόνα και (φευ) ελπιδοκτόνα. 

Αλλοίμονο αν περιμέναμε από μια νεόκοπη Κυβέρνηση να δώσει λύσεις, ως άλλος Μέρλιν, στα χρονίζοντα προβλήματα. Περιμένουμε, όμως, λίγη περισσότερη λογική και σοβαρότητα.
Προσπερνώ, ως σημείο αναφοράς, ότι οι ΟΤΑ και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρέπει να διαθέτουν τους λιγοστούς πόρους και μέσα που διαθέτουν σε τέτοιους σκοπούς. Απλά γιατί οι μεν οφείλουν πρωτίστως να ασχοληθούν με τους δημότες - πολίτες. Όσο για τις Ένοπλες Δυνάμεις ας αφεθούν να ασχολούνται αποκλειστικά με το έργο και τις αποστολές τους, αλλά και την προσφορά τους σε κοινωνικό επίπεδο στις περιπτώσεις φυσικών και μη καταστροφών.

Δε μπορείς όμως να μιλάς για ανθρωπιστική κρίση και πρόσφυγες εκ Συρίας και να χλευάζεις την πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες. 
Δε μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός ότι η κρίση στη χώρα μας, έχει ωθήσει στη νόμιμη μετανάστευση πλήθος νέων, έχει οδηγήσει στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, έχει καταστρέψει κάθε έννοια Κράτους Δικαίου και Πρόνοιας και μας έχει φορέσει το μανδύα του επαίτη, χωρίς εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. 
Οι Έλληνες ανέκαθεν χαρακτηρίζονταν από τη φιλοξενία και το περίσσευμα ψυχής και συμπόνοιας προς τους κακότυχους, απόρροια της Ελληνορθοδόξου πίστεως και της αρχαιοελληνικής παράδοσης του "Ξένιου Δία".

Οι καιροί όμως και οι περιστάσεις επιτάσσουν εθνικές και πατριωτικές πολιτικές. Στροφή προς μία Ελληνοκεντρική αντιμετώπιση όλων των θεμάτων. Αλλοίμονο, δεν πιστεύω στην εσωστρέφεια της πολιτικής, ούτε είμαι θιασώτης της απομόνωσής μας ως χώρα. Βέβαια, έχω κάθε δικαίωμα, πολιτικό και ηθικό, να είμαι ευρωσκεπτικιστής απέναντι σε μία ΕΕ των τοκογλύφων και τραπεζιτών.

Ο πολιτικός συσχετισμός μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές, ανέδειξε το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή σε εθνική αντιπολίτευση εντός του Κοινοβουλίου και εκ τοις πράγμασι, τη μόνη αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη. 
Κάθε πρωτοβουλία προς τη σωστή κατεύθυνση θα επικροτείται και στηρίζεται. Σε αντίθετη περίπτωση, θα είμαστε απέναντί, ανάχωμα σε κάθε ενθοκτόνα και ανθελληνική πολιτική.

Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου


Το άρθρο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής και άλλες ιστοσελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.