Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πύργος, Ηλεία: Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος. Η Εθνική Δράση Ηλείας οδήγησε τις αρχές στον τόπο του ΄΄εγκλήματος ΄΄


Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του δήμου Πύργου, συνελήφθη μετά τις προσαγωγές που έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Α.Τ. Κρεστένων στην περιοχή Λίμνες του Δ.Δ. Αλφειούσας για παράνομη απόρριψη απορριμμάτων.
Μετά από καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία για τη μεταφορά και παράνομη απόρριψη αστικών απορριμμάτων από τον Πύργο στην περιοχή κοντά στο φράγμα του Φλόκα, οι αρχές πραγματοποίησαν μέσα στη νύχτα έρευνες και στις δύο τα ξημερώματα εντοπίστηκαν στην παραπάνω περιοχή απορριμματοφόρα του δήμου Πύργου και ένα χωματουργικό μηχάνημα, ενώ υπήρχαν και δύο σωροί σκουπιδιών.
Στο διάστημα των ερευνών ομάδες πολιτών από την Εθνική Δράση Ηλείας, που τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει μέτωπο κόντρας με το δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο, αναζητούσαν το χώρο της απόθεσης, με το σκεπτικό ότι δεματοποιητής δεν λειτουργεί πλέον.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Παναγιώτη Φραγκαντώνη, γιατί όπως έγινε γνωστό κατόπιν εντολής του έγινε η μεταφορά και η απόθεση στη θέση «Λίμνες», ο οποίος και οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Αυτόφωρο στα Δικαστήρια Πύργου, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις αρχές Οκτωβρίου.

Πηγή: http://ilialive.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.