Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΞΙΜΟΥ: Ψάχνουν τρόπους να θέσουν εκτός νόμου τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Κύριο θέμα συζήτησης στην χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, εκτός από το θέμα περικοπών 11,5 δισ. που ζητά η τρόικα ήταν και η αντιμετώπιση του διαρκούς διογκούμενου κύματος λαϊκής υποστήριξης που αρχίζει να απολαμβάνει το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Στο πλαίσιο αυτής της "αντιμετώπισης" αποφασίστηκε να αφαιρεθούν οι αστυνομικοί από την προστασία των βουλευτών του κόμματος, ενέργεια που "σηκώνει πολύ νερό" ως προς την νομιμότητά της.
Έτσι πριν λίγο ο Λαϊκός Σύνδεσμος απάντησε με εξώδικο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την απόφαση να αφαιρεθούν όλοι οι αστυνομικοί φρουροί από την φύλαξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής - εκτός του γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου - με την αιτιολογία, ότι ένας αστυνομικός δεν μπορεί να λειτουργεί ως προστασία σε ένα βουλευτή που ... παραβαίνει το νόμο! Δηλαδή εξέδωσαν και δικαστική απόφαση!

Επίσης, ισχυρή δύναμη της αστυνομίας είναι από νωρίς το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και αναζητεί μέλη της τα οποία τυχόν συμμετείχαν στις δράσεις του κόμματος, αντί να αναζητεί τους λαθρομετανάστες.

Δηλαδή παίρνουν το μέρος των παράνομων λαθρομεταναστών, αντί των Ελλήνων και περιμένουν ο κόσμος να τους χειροκροτήσει! Μάλλον κάποιοι θέλουν να φτάσει η Χρυσή Αυγή γρήγορα στο 20%!

Πηγή:defencenet.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.