Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη η αιμοδοσία μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στο νοσοκομείο. Βίντεο


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται από τις 9 το πρωί η αιμοδοσία μελών της Χρυσής Αυγής στο νοσοκομείο Αγρινίου. Περισσότερα από 100 άτομα προσήλθαν στο χώρο της αιμοδοσίας, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη, λέγεται για μια διμοιρία, περιφρουρεί το χώρο τόσο της αιμοδοσίας όσο και του νοσοκομείου για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων από αντιεξουσιαστές.
Θυμίζουμε ότι χθες αντιεξουσιαστές ζήτησαν από το διοικητικό διευθυντή του νοσοκομείου να μην γίνει η προγραμματισμένη αιμοδοσία μελών της Χρυσής Αυγής γιατί θα δημιουργούσαν επεισόδια.
«Δίνουμε πέντε λεπτά από τον χρόνο μας, δεν είναι τίποτε, οποιοσδήποτε Έλληνας μπορεί να το κάνει, να δώσει αίμα για τους συνανθρώπους μας» , είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαρμπαρούσης.

Την ώρα που τα μέλη της Χρυσής Αυγής έδιναν αίμα, ειχε συνάντηση με τον διοικητή και τον αναπληρωτή διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου- Μεσολογγίου, ο βουλευτης της Χρυσης Αυγής κ. Μπαρμπαρούσης, αναφέροντας τους ότι θα είναι στη διάθεση τους για κάθε πρόβλημα που έχουν. Στη συνέχεια ο κ. Μπαρμαπαρούσης πήγε στο χώρο της αιμοδοσίας όπου έδωσε κι αυτός με τη σειρά του αίμα. 

Πηγή: http://agrinionet.gr, pelop.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.