Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Καραμανλής: 20% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έπαιρνε αν είχαμε εκλογές


΄΄Όσο υπάρχουν απελπισμένοι πολίτες και η κοινωνία υποφέρει θα βρίσκει αποκούμπι στη Χρυσή Αυγή, όσο υπάρχει η λαθρομετανάστευση, η ανασφάλεια και δεν μπει πάτος στο βαρέλι της ύφεσης.  Δεν αντιμετωπίζεται μόνον με αστυνομικά μέτρα το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής.΄΄
Αυτά φέρεται να δήλωσε σε ο πρώην πρωθυπουργός σε άρθρο της Λωρας Ιωάννου στη κυριακάτικη real News.
Πλάκα μας κάνουν; 5 μίση χρόνια κυβερνούσαν το τόπο και τον γέμισαν με λαθρομετανάστες και εγκληματίες. Τώρα που το Εθνικιστικό κίνημα είναι τρίτο κόμμα και με δυναμική ταχείας ανόδου, τους έχει καταβάλει ο πανικός και λένε ή κάνουν ότι να ΄ναι. Ενώθηκαν όλοι και με όλα τα μέσα εναντίον της Χρυσής Αυγής, γιατί τους ξεσκεπάζει όλους καθημερινά, τους χαλάει το σύστημα, τους χαλάει τη πιάτσα και τις ¨¨ αμοιβές ΄΄ που αναλογικά όλοι τους είχαν.
Δεν έχουν κατανοήσει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι μονό θεματικό κόμμα. Ότι η κρίση ήταν η αφορμή για την αφύπνιση ενός ΄΄κοιμώμενου΄΄ επί δεκαετίες λαού.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται ότι και να κάνουν. Ας το καταλάβουν και οι ντοπιοι και τα ξένα αφεντικά τους, όση λάσπη και ότι μέσα και να χρησιμοποιήσουν είναι αργά πλέον για αυτούς. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται για να απελευθερώσει την Ελλάδα. Για να παραμείνει ο πλούτος της πατρίδος μας στους ΄Ελληνες και να συμβάλει με την αξιοποίηση του στην ευημερία του λαού μας.

Γιάννης Λύρης

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.