Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ο φονταμενταλισμός είναι εδώ, Ελλάδα ξύπνα


Οι χτεσινές καταστροφές στην Ομόνοια από τους φανατισμένους θρησκευτικά αλλοδαπούς παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες αποτέλεσαν ένα μεγάλο σόκ για το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Γεγονότα σαν τα χτεσινά, προκαλούν την ανησυχία και τον έντονο προβληματισμό σε όλους σχεδόν τους Έλληνες, οπου για πρώτη φορά βρίσκονται αντιμέτωποι με την ισχυρή παρουσία του Ισλαμικού φονταμενταλισμού στην χώρα μας.Μέσα στο πλήθος των φανατισμένων μουσουλμάνων που κατέστρεφαν την περιουσία Ελλήνων πολιτών προέβαλε ένα πλακάτ με συνθήματα γραμμένα στα Αγγλικά. Το πλακάτ έλεγε “Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε τροχιά θανάτου – Το Ισλάμ έρχεται…”.


Image
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το ίδιο πλακάτ με τα ίδια λόγια είχε παρουσιαστεί και σε άλλη μία διαδήλωση αυτή την φορά στο Λονδίνο όπου ως γνωστό οι ακραίες μουσουλμανικές οργανώσεις αλωνίζουν την χώρα
Image
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί το πλέον ανησυχητικό σημάδι διότι αποδεικνύει ότι στην χώρα μας υπάρχουν αλλοδαποί που δεν σέβονται τις βασικές αρχές του τρόπου ζωής μας, της κοινωνίας μας και το Πολίτευμα της χώρας. Η αμφισβήτηση θεμελιωδών στοιχείων της κοινωνίας μας και βασικών αρχών του λαού μας, από φανατικούς και θρησκόληπτους που ήρθαν στην χώρα μας παράνομα με την ανοχή και τις ευλογίες της αριστεράς και της παρηκμασμένης και υπόδουλης ελίτ της χώρας, αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.

Με την λαθροεισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων καταστρέφεται σταδιακά ο κοινωνικός ιστός της χώρας αφού πρόκειται για πολιτιστικά και θρησκευτικά ασύμβατους με τους Έλληνες. Αυτό που οι περισσότεροι "προοδευτικοί" υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας δεν μπορούν να αντιληφτούν είναι ότι το Ισλάμ δεν είναι απλά μία θρησκεία αλλά ένα πολιτικό σύστημα.

Πηγή:defencenert.gr   


Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.