Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Κύπρος, Ε.ΛΑ.Μ: Απαιτεί την αποχώρηση των Βάσεων και σύσταση Εθνικού συμβουλίου.

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών στην αρμόδια επιτροπή στην Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου συμμετέχει ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, συζητήθηκαν τα αποτελέσματα του Brexit, καθώς και η εξομάλυνση των σχέσεων Τουρκίας με Ισραήλ και Ρωσία.


Μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε., αλλάζει και το καθεστώς των βάσεων στην Κύπρο. Επ’ αυτού, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πιστεύουμε ότι μας δίνεται μια ιστορική ευκαιρία για να απαιτήσουμε επιτέλους την αποχώρηση των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, αφού πλέον εγείρετε θέμα τρίτης χώρας με κυρίαρχες στρατιωτικές βάσεις στο νησί μας. Επίσης προτείνουμε να αρχίσει εκστρατεία ενημέρωσης του Βρετανικού κοινού, για την παρουσία των Βρετανικών βάσεων στην Κύπρο.

Όσο αφορά δε, τις πρόσφατες εξελίξεις με την ανοικοδόμηση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας με Ισραήλ και Ρωσία, προκύπτουν σημαντικά θέματα ασφάλειας για την χώρα μας, τα οποία πρέπει τάχιστα να συζητηθούν σε επίπεδο Εθνικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.