Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Στρατηγός Συναδινός: Σταματήστε τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία απέναντι στα εθνικιστικά κινήματα. Δείτε το βίντεο.


Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, παρενέβην στη συζήτηση με θέμα την πρόληψη της ριζοσπαστικοποίησης που οδηγεί στον βίαιο εξτρεμισμό και στην τρομοκρατία και τόνισα ότι, πολιτικός εξτρεμισμός και τρομοκρατία εφαρμόζεται εντός του Ευρωκοινοβουλίου, καλώντας τους συναδέλφους που τοποθετούν την πατρίδα τους πάνω από τα οικονομικά συμφέροντα, που αντιστέκονται στην αλλοίωση των εθνών, που σέβονται την ιστορία και πιστεύουν στο θεό να σταθούν απέναντι σε αυτή την πολιτική τρομοκρατία.


Η ομιλία:

Κυρία Πρόεδρε,

Πριν προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού στην Ευρώπη, ας κοιτάξουμε καλύτερα τα του οίκου μας.

Φίμωση ευρωβουλευτών με απαγόρευση εκδηλώσεων.

Έλεγχοι ευρωπαϊκών εθνικιστικών κομμάτων με σκοπό την διάλυσή τους.


Παράβαση των κανονισμών και αποβολή ευρωβουλευτών από την Ολομέλεια για να μην ψηφίσουν.

Χλευασμός δηλώσεων και συμπεριφορών συγκεκριμένων ευρωβουλευτών.

Αν αυτό δεν είναι πολιτικός εξτρεμισμός και τρομοκρατία, τότε τι είναι;

Με πρόφαση τη δημοκρατία και φορέα τη κοινή σας συμμαχία προσπαθείτε να εξολοθρεύσετε τα εθνικιστικά κινήματα.

Δυστυχώς, οι βαθιές αγκυλώσεις σε φιλοχρήματες πολιτικές, οι προτεραιότητες σε συστήματα εις βάρος της ανθρώπινων θεμελιωδών δικαιωμάτων και η προσκόλληση πολιτικών ομάδων, για χρόνια, στην εξουσία, οδήγησαν στη ριζοσπατικοποίηση της σημερινής πολιτικής που πραγματοποιείται σε αυτό το κοινοβούλιο.

Όμως αυτό πρέπει να σταματήσει. Καλώ τους συναδέλφους που τοποθετούν την πατρίδα τους πάνω από τα οικονομικά συμφέροντα, που αντιστέκονται στην αλλοίωση των εθνών, που σέβονται την ιστορία και πιστεύουν στο θεό να σταθούν απέναντι σε αυτή την πολιτική τρομοκρατία.

Ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.