Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΑΙΓΙΣ εκδόσεις: Ο Γεωπολιτικός Ορίζοντας της Μετασοβιετικής Ρωσίας.

Το Ανεξάρτητο Ίδρυμα Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών συνεχίζει την παραγωγή πνευματικού έργου υψίστης ποιότητας που προάγει τον Ελληνισμό και την Αλήθεια περί των πολιτικών, γεωπολιτικών, ιδεολογικών και ιστορικών θεμάτων, παρά την σφοδρή πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος κατά όλων των εκφάνσεων του Ελληνικού Εθνικισμού.
Την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έγινε η παρουσίαση τριών βιβλίων, πρόσφατων εκδόσεων του Ιδρύματος, μεταξύ αυτών και το "Ο Γεωπολιτικός Ορίζοντας της Μετασοβιετικής Ρωσίας": Ένα δοκίμιο που αναλύει τους γεωπολιτικούς στόχους της Ρωσίας, οι οποίοι επηρεάζουν βαθύτατα το παγκόσμιο γεωπολιτικό παίγνιο.
Είναι το δεύτερο πόνημα του συναγωνιστή Γεωργίου Λιναρδή που εκδίδεται από το ίδρυμα ΑΙΓΙΣ. Στο πρώτο με τίτλο «Ο Ενεργειακός Σχεδιασμός της Τουρκίας» διερευνήθηκε η ενεργειακή στρατηγική της Τουρκίας, μια ενεργειακή στρατηγική που συγκρούεται με τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς της Ρωσίας, αφού η ενεργειακή πολιτική της Άγκυρας δεν είναι παρά μια γεωστρατηγική εφαρμογή των στόχων της Ουάσιγκτον και του ΝΑΤΟ.

Στο δεύτερο πόνημα του με τίτλο «Ο Γεωπολιτικός Ορίζοντας της Μετασοβιετικής Ρωσίας» διερευνάται η πολιτική κατάσταση στην Ρωσία μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, με αναφορές στις περιόδους Γιέλτσιν και Πούτιν, στην στρατηγική και εξωτερική πολιτική της μετασοβιετικής Ρωσίας μέχρι των ημερών μας, ενώ αναλύεται η δομή του γεωπολιτικού χώρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας και η διαμόρφωση της γεωπολιτικής αυτού του χώρου την μετασοβιετική περίοδο.
Με το βιβλίο αυτό το ίδρυμα ΑΙΓΙΣ θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες του σκεπτόμενου πολίτη και να διανθίσει τις γνώσεις των Εθνικιστών για τα γεωπολιτικά σχέδια της Ρωσίας, έτσι ώστε όλοι μας να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τον σχεδιασμό της μελλοντικής μας πορείας ως χώρα, για την γεωστρατηγική και εξωτερική πολιτική που θα έπρεπε να ακολουθήσει η πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.