Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Προαναγγελία χαλκευμένων δημοσκοπήσεων και κάλεσμα για βία από την Guardian

Ένα δημοσίευμα, ενδεικτικό του παρακρατικού μηχανισμού που κινείται τις τελευταίες ημέρες εναντίον της Χρυσής Αυγής, αναπαράγεται συνεχώς από τις ιστοσελίδες των καθεστωτικών φυλλάδων και καναλιών, δείχνοντας ξεκάθαρα στον υποψιασμένο τι ακριβώς γίνεται. 
Το αρχικό δημοσίευμα προέρχεται από την εφημερίδα των καπιταλιστών του Σίτυ, "Guardian", και δείχνει επακριβώς τον ρόλο συγκεκριμένων πρεσβειών στην όλη επιχείρηση αποδόμησης της Χρυσής Αυγής

Αξίζει να σημειώσουμε πριν το οτιδήποτε άλλο ότι το εν λόγω δημοσίευμα του μαρξιστή δημοσιογράφου - ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας «Ο Τάφος του Λένιν» - είδε το φως της δημοσιότητας χθες, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία, όπως θα διαπιστώσετε.

Σας παραθέτουμε αρχικώς τα δύο επίμαχα αποσπάσματαπριν προχωρήσουμε σε ανάλυση των λεγομένων του: «αν και η κύρια βάση υποστήριξης της μένει σε μονοψήφια νούμερα και έχει πέσει», «ο μόνος τρόπος της αριστεράς είναι να την καταστήσει άχρηστη, παρεμποδίζοντας τις δραστηριότητες της».

Κατά πρώτον οφείλουμε να σταθούμε στο ότι ο δημοσιογράφος μιλά για δημοσκοπική πτώση της Χρυσής Αυγής σε μονοψήφια νούμερα. 
Όμως επειδή «ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη», ο δημοσιογράφος «πιάστηκε στα πράσα», αφού η μόνη δημοσκόπηση που υπήρχε την ώρα που αυτός έγραφε το άρθρο εμφάνιζε την Χρυσή Αυγή στο 11,2%.

 

Αυτό από μόνο του ως στοιχείο δείχνει ότι οι «δημοσκοπήσεις» όπως η σημερινή της Alco είναι χαλκευμένες και έχουν έρθει με «άνωθεν» και «έξωθεν» εντολή, αφού ο δημοσιογράφος της Guardian γνώριζε τα αποτελέσματα τους μία ή και παραπάνω μέρες πριν, ανάλογα με το πότε έγινε ο συγκεκριμένος συλλογισμός.

Εξάγεται, λοιπόν, ευκόλως το συμπέρασμα ότι η πρεσβεία που ενημέρωσε τον δημοσιογράφο, δεν στηρίχθηκε σε στοιχεία, αλλά μάλλον στις εντολές που είχε δώσει.

Είχαμε προβλέψει την συγκεκριμένη κίνηση του αλλοδαπού κατεστημένου που ελέγχει το εγχώριο καθεστώς, βέβαια, και τους είχαμε πει ότι
 αν βλέπουν όντως πτώση της Χρυσής Αυγής, τότε δεν θα έπρεπε να διστάζουν να προχωρήσουν σε εκλογές. 

Όμως ακόμα και η δημοσκόπηση της Alco που ξεκινά την εκτέλεση των διαταγών της εν λόγω πρεσβείας, που σημειωτέον δημοσιεύτηκε μία μέρα μετά το άρθρο της "Guardian" και την οποία «μάντεψε» ο δημοσιογράφος, είναι ένα εμφανές χαλκείο, γεγονός που αποδείξαμε ήδη.

Το ανατριχιαστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο δημοσιογράφος δεν μένει στην αποκάλυψη του σχεδίου για στημένες δημοσκοπήσεις, αλλά πάει και παραπέρα, αποκαλύπτοντας ολόκληρο το σχέδιο τρομοκρατίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στον επίλογο είναι ότι «η μόνη δυνατότητα της αριστεράς είναι να εμποδίζει τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής». Διαβάζουμε, όμως, στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η Αριστερά ως ιστορικά ασυμφιλίωτη δύναμη και πολέμια του φασισμού πρωτοστατεί στην ανάπτυξη ενός ευρύτατου αντιφασιστικού αντιρατσιστικού κινήματος, τόσο με όρους ιδεολογίας όσο και πρακτικής (συλλογική δράση, αντιφασιστικές επιτροπές, επιτροπές περιφρούρησης κτλ).»

Γνωρίζοντας ότι 
οι δράσεις αυτών των επιτροπών περιφρούρησης στηρίζεται κυρίως σε πορείες ροπαλοφόρων που χτυπούν αδιακρίτως όποιον δεν τους αρέσει
 και σκεπτόμενοι λογικά ότι ο δημοσιογράφος της "Guardian" γνωρίζει αυτή την αδιαμφισβήτητη αλήθεια, εξάγουμε ευκόλως το συμπέρασμα ότι υπάρχει προτροπή σε βία και κοινωνική αναταραχή, που θα ευνοήσει μοναχά την κυβέρνηση και τα ξένα συμφέροντα της τρόικας.
Πηγή:xryshaygh.com

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.