Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος φοβάται την άνοδο της Χρυσής Αυγής;

"Ο λαός των Γκρεκών είναι δύσκολο να τιθασευτεί. Για αυτό πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά τις πολιτιστικές τους ρίζες. Ίσως τότε να αναγκαστεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα"
Ποιος φοβάται την άνοδο της Χρυσής Αυγής;Τάδε έφη ο 90χρονος Εβραίος διπλωμάτης Henry Kisinger και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.
ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.

Η μόνιμη και επίμονη επίθεση των Σιωνιστών κατά της Ελλάδας, της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας, του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής οικονομίας, των ελληνικών ηθών και εθίμων, της εθνικής κυριαρχίας, συνάδει με τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" οι κοινώς Τουρκοπροσκυνημένοι Ρεπούσηδες, Πάγκαλοι, Τατσόπουλοι.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.
Το "δημοκρατικό πολίτευμα" που ζούμε λοιπόν δουλεύει με ακρίβεια για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Τρόικας. 
Με αφορμή τα γεγονότα από την τραγική δολοφονία το "δημοκρατικό" καθεστώς των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων στάζουν χολή, δηλητήριο, απύθμενο μίσος και αισχρές συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Από τον "εθνάρχη" Κ. Καραμανλή, με την απαράδεκτη δήλωση που θα τον συνοδεύει πάντα "η Κύπρος κείται μακράν", τον "λαϊκό ηγέτη" Ανδρέα Παπανδρέου με το "δεν διεκδικούμε τίποτα ιστορικά, εθνολογικά και πολιτιστικά", τον ηγετίσκο Κ. Σημίτη με την εθνική καταισχύνη του προκληθέντος πολεμικού επεισοδίου των Ιμίων και το "ευχαριστούμε τους φίλους μας Αμερικάνους" , φτάνουμε στους νεότερους τον Αμερικανο-σιωνιστή ΓΑΠ-Geffry, τον τουρκικής (;) καταγωγής Βενιζέλο και φυσικά το παιδί της Bildeberg Αντώνη Σαμαρά. Αυτοί λοιπόν μαζί με τους υπαλληλίσκους τους δουλεύουν σιγά-σιγά και μεθοδικά το οργανωμένο σχέδιο εξαφάνισης του Έθνους.

Απέναντι τους όμως στέκεται χρόνια τώρα άγρυπνος φρουρός με τις σταθερές του θέσεις και αξίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος με τον Αρχηγό της τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, όπου με τους πολυετής αγώνες αφύπνισε τον ελληνικό λαό.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.