Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Νίκαιας: Δεν έχουμε καμιά σχέση με τον δράστη. Ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης.

Η Τοπική Οργάνωση Νίκαιας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση και την παραθέτουμε ολόκληρη προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Οι καθεστωτικές φυλλάδες (οι περισσότερες εξ' αυτών ανήκουν στον γνωστό εργολάβο του δημοσίου) συνεχίζουν να μας λασπολογούν. Στα μάτια των συναγωνιστών μας, των υποστηρικτών μας και κάθε νοήμονος ανθρώπου όλες αυτές οι συκοφαντίες είναι αυταπόδεικτα ψεύδη. Εναγωνίως, προσπαθούν να συνδέσουν τον δολοφόνο του Κερατσινίου με την τοπική οργάνωση μας μέσω φωτογραφιών που εμφανίζουν τον δράστη δίπλα σε βουλευτές μας ή σε κάποιες δράσεις μας. Επίσης, κύρια πηγή της σύνδεσης του δράστη με την Τ.Ο Νίκαιας αλλά και υλικό για τον διασυρμό και την στοχοποίηση συναγωνιστών μας (πρόκειται ξεκάθαρα για στοχοποίηση αφού δημοσιεύονται στοιχεία συναγωνιστών δίχως την συγκατάθεση τους με απώτερο σκοπό τη σύνδεση τους με το γεγονός) είναι η εθνικιστική κατασκήνωση της τοπικής μας στον ποταμό της Νέδας.
Όσοι έχουν και την παραμικρή σχέση με το κίνημα μας γνωρίζουν ότι κάθε εκδήλωση ή δραστηριότητα που πραγματοποιεί η εκάστοτε τοπική είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό είτε σε επίπεδο απλής προσέλευσης είτε σε επίπεδο συμμετοχής. Και για να είμαστε πιο ξεκάθαροι, στις διανομές τροφίμων, στις ομιλίες που γίνονται εντός ή εκτός των γραφείων, στις διανομές έντυπου υλικού, στις τελετές μνήμης και οπουδήποτε ανακοινώνεται η οποιαδήποτε συγκέντρωση για τον οποιονδήποτε λόγο, ο κάθε Έλληνας μπορεί να έρθει και να συμμετάσχει. Ουσιαστικά, αυτός είναι και ο σκοπός του κινήματος, στις διανομές τροφίμων να έρθουν Έλληνες και να λάβουν τρόφιμα, στις τελετές μνήμης οι Έλληνες να έρθουν και να μάθουν την ιστορία τους και, βεβαίως, ο οποιοσδήποτε έχει την θέληση να συνομιλήσει με εμάς ή με κάποιον βουλευτή μας για το οποιοδήποτε πρόβλημα έχει, μπορεί να έρθει στα γραφεία μας.
Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έρχονται στα γραφεία μας τακτικότατα για να συνομιλήσουν μαζί μας ή απλά να ακούσουν κάποια ομιλία (όπως γίνεται και σε όλα τα κομματικά γραφεία όλων των παρατάξεων) φορούν την μπλούζα του κινήματος (αφού αυτή διατίθεται ανοιχτά σε οποιαδήποτε τοπική οργάνωση) και έχουν την θέληση να δραστηριοποιηθούν με την συνεχόμενη παρουσία τους. Με τα παραπάνω δεδομένα, τα οποία είναι αυτονόητα αλλά τα επαναλαμβάνουμε για να καταδείξουμε την παράνοια της προπαγάνδας που διεξάγεται, ερχόμαστε στο εξής συμπέρασμα:

Το ότι ο καθένας φοράει μια μπλούζα της Χρυσής Αυγής, επισκέπτεται τα γραφεία μας και κυκλοφορεί ανάμεσα μας, αυτό δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση στέλεχος ή μέλος της Χρυσής Αυγής. Η εθνικιστική κατασκήνωση μας, οργανώθηκε στα ίδια πρότυπα, εκτός από τα μέλη μας να συμμετάσχουν όσο δυνατόν περισσότεροι Έλληνες πολίτες για να μάθουν περισσότερα για εμάς και τον τρόπο ζωής μας.
Εάν υπήρχε πραγματική δημοσιογραφία στην Ελλάδα τότε τα ανδρείκελα που δημιουργούν όλον αυτό τον σάλο θα μπορούσαν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα μας και να διαπιστώσουν ότι υπάρχει ανοιχτό κάλεσμα για όλους τους Έλληνες πολίτες. Το γεγονός του θανάτου ενός ανθρώπου μας βρίσκει φυσικά αντίθετους όμως η εκμετάλλευση του γεγονότος αυτού και η ψηφοθηρία επάνω στο πτώμα ενός νεκρού αποδεικνύει την ηθική κατρακύλα του συνόλου των κομμάτων και των πληρωμένων δημοσιογράφων.
Καταγγέλλουμε την προβοκατόρικη συμπεριφορά εναντίον μας και δηλώνουμε ότι η τρομοκρατία και τα ψεύδη δεν πρόκειται να μας λυγίσουν. Η Τ.Ο Νίκαιας θα συνεχίσει να στέκει δίπλα στους συμπολίτες μας πιστεύοντας στην αξία του Ελληνισμού και έχοντας πιστή στον όρκο της. Δεν κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση μας για την συμμετοχή πολιτών στην εθνικιστική κατασκήνωση.
Ανάρτηση στις 1/8/2013:
Τ.Ο.ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ
Ημερομηνία:10 Αυγούστου 2013
Διοργανωτής: Τ.Ο. Νίκαιας
Η Τ.Ο. Νίκαιας της Χρυσής Αυγής προσκαλεί μέλη, υποστηρικτές και φίλους του Κινήματος στα πλαίσια της πρώτης εθνικιστικής κατασκήνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου 2013 στους καταρράκτες της Νέδας στην Πελοπόννησο. Η εξύψωση του σώματος και του πνεύματος είναι πρώτο μέλημα για τους πραγματικούς εθνικιστές. Όλοι μια γροθιά στον εθνικό αγώνα που γίνετε με πράξεις και όχι με κενά λόγια.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.