Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός εκπαιδευτικού.

Οι εκδηλώσεις βίας από μέρους τραμπούκων και ταραξιών της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, απέδειξαν το πραγματικό πρόσωπο εκείνων που υπερασπίζονται τάχα τα δικαιώματα του απλού Ελληνικού Λαού. 
Στη Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικός ο οποίος μάλιστα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το μνημονιακό Καθεστώς, έπεσε θύμα ανηλεούς ξυλοδαρμού από εκείνους τους οποίους οι πολιτικοί τους πάτρωνες ονομάζουν «εξεγερμένης νεολαίας» και οι δημοσιογραφικοί λακέδες τους απενοχοποιούν, χαρακτηρίζοντάς τους «νεαρούς» ή «γνωστούς-αγνώστους».
Τα αγαπημένα παιδιά του Σύριζα και του ΠΑΣΟΚ, αφού έκλεψαν Ελληνικές Σημαίες από κατάστημα στην οδό Βενιζέλου, επιχείρησαν να τις κάψουν όταν η πορεία περνούσε από την οδό Εγνατία. 

Εκπαιδευτικός που συμμετείχε στην πορεία και αντελήφθη τι ακριβώς σκόπευαν να κάνουν οι παρακρατικοί, τους πλησίασε και τους ρώτησε: «Τι κάνετε; Αφήστε τη σημαία. Γιατί θέλετε να την κάψετε»; Σε ελάχιστο χρόνο, «δημοκρατικά» πάντα, όπως εννοεί την ψευτοδημοκρατία το οικονομικο-πολιτικό σύστημα που εξουσιάζει, δεκάδες αναρχικοί περικύκλωσαν τον άτυχο εκπαιδευτικό, ο οποίος και υπέστη έναν βάναυσο «δημοκρατικό» ξυλοδαρμό, για τον οποίο φυσικά, τα «έγκυρα» και «έγκριτα» μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν έβγαλαν άχνα! Αυτό είναι το παρακράτος ακροαριστερών και αναρχικών, μαζί με τα στρατευμένα ανδρείκελα καναλιών και εφημερίδων!
Πηγή: xryshaygh.com

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.