Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή είναι παντού. Κατάμεστα γραφεία, Δεκάδες εκδηλώσεις και παρεμβάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΑΘΗΝΑ: Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης 210-8235030 Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00
Πλήθος κόσμου, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που έχει κηρύξει στο κίνημα μας το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, παρακολούθησε την ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β Θεσσαλονίκης Πολύβιου Ζησιμόπουλου, για τα τελευταία γεγονότα και πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος τόνισε ότι , και αν πράξουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, μαζί με σκοτεινά κέντρα αποφάσεων, όση λάσπη και εάν ρίξουν εναντίον μας οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες δεν πρόκειται να λυγίσουν. 
Τρανή απόδειξη η Παρουσία τόσων πολλών συναγωνιστών στην Τ.Ο. Αθηνών.  Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και η νίκη θα είναι η νίκη του Κινήματος μας και του Ελληνικού λαού. Με το πέρας της ομιλίας με σθένος όλοι οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος.
ΚΑΒΑΛΑ: Δαγκλή 10, 5ος όροφος. Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30 Τηλ. 6931 087003, 2510 220706
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Νίκου Χρυσομάλλη, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις.
Για την ομιλία του συναγωνιστή Χρυσομάλλη, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, παραβρέθηκαν επίσης κι οι Γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων όλης της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Πριν από τον κύριο ομιλητή τον λόγο πήραν οι Γραμματείς των Τοπικών Καβάλας, Δράμας και Κομοτηνής, οι συναγωνιστές Βογιατζής, Παπαδόπουλος και Τσουμαρέλης, οι οποίοι εν πολλοίς σχολίασαν την τρέχουσα επικαιρότητα που σχετίζεται με την λάσπη και τα ψέματα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής και την προσπάθεια των ΜΜΕ να δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα στους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματός μας.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δραγούμη 1 και Ειρήνης Κυριακή 19:00 - 22:00
Τηλ. 6970-881184
Στα κατάμεστα από υποστηρικτές και φίλους του κινήματός μας γραφεία πραγματοποιήθηκε ομιλία του γραμματέα της Ν.Ε., Συναγωνιστή Παπαδημητρίου Γεώργιο, και προβλήθηκε τηλεοπτικό υλικό με τα ψεύδη και τις συκοφαντίες ενάντια στο κινημά μας, καθώς και τις πρέπουσες εκ μέρους του γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής απαντήσεις. Με το πέρας της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, δονώντας την ατμόσφαιρα της Κατερίνης.
ΚΙΛΚΙΣ: 21ης Ιουνίου 63
Τετάρτη 19:00-22:00 & Σάββατο 10:00-14:00
Τηλ: 23415-00272, 6970-505407
Στα γραφεία του Κιλκίς και του Πολυκάστρου, παρουσία του μέλους του πολιτικού συμβουλίου, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη και του γραμματέα της Ν.Ε. Κιλκίς, Συναγωνιστή Χατζησάββα Χρήστου, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες για την τρέχουσα επικαιρότητα και ξεσκεπάστηκαν τα ψέμματα και οι συκοφαντίες που εκτοξεύονται την τελευταία εβδομάδα ενάντια στη Χρυσή Αυγή.
ΠΥΡΓΟΣ: Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου 
Τετάρτη 10:00 - 13:00
Πέμπτη & Σάββατο 19:00-21:00

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο Πύργου, μετέβη στην ορεινή περιοχή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα στο Κούμανι. Οι συναγωνιστές συζήτησαν με τους κατοίκους τις περιοχής, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για τα προβλήματα της περιοχής.
Όπως μας διαβεβαίωσαν, η λάσπη και ο οχετός μίσους που εκτοξεύεται τις τελευταίες μέρες από τα κανάλια και τις εφημερίδες της διαπλοκής, δεν είναι παρά μια καλοστημένη προπαγάνδα, που σκοπό της έχει να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη και να πλήξη τα ανοδικά ποσοστά δημοσκοπήσεων του Λαϊκού Συνδέσμου.
ΣΕΡΡΕΣ: Ραιδεστού 1, 1ος όρ.
Δευτέρα & Τετάρτη 19:30-21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350
Η Χρυσή Αυγή ενάντια στο λαθρεμπόριο προϊόντων από Βουλγαρία και Σκόπια.
Την προηγούμενη εβδομάδα, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Σερρών με επικεφαλής τον υπεύθυνο περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και τον γραμματέα της Τ.Ο. Σερρών μετέβη στον συνοριακό σταθμό Προμαχώνα, προκειμένου να διαπιστωθούν επί τόπου πλείστες καταγγελίες Ελλήνων Πολιτών και ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το όργιο λαθρεμπορίου που διεξάγεται με προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας με εικονικά τιμολόγια, λόγω της πλήρους απουσίας υγειονομικών και οικονομικών ελέγχων εκ μέρους των ελληνικών αρχών.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.