Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Συρία, Μπασάρ αλ Άσαντ: «Έχουμε όπλα που μπορούν να τυφλώσουν το Ισραήλ σε λίγα δεύτερα.»!

ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΝΙΚΑ: ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Την ύπαρξη μυστικών όπλων στη Συρία αποκάλυψε ο πρόεδρος της χώρας Bashar Al Assad, όπλων τα οποία καμία σχέση με τα χημικά έχουν, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο σχεδόν… περιχαρής Assad, γιατί «ξεφορτώνεται» ένα μεγάλο φορτίο που είχε αυτό των χημικών(!) σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην εφημερίδα του Λιβάνου Al-Akhbar ανέφερε την ύπαρξη άλλων όπλων πιο ισχυρών από τα χημικά.
Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Συρίας είπε πως η ύπαρξη των χημικών όπλων έχει χάσει πλέον την αξία της ως στρατηγικό όπλο και ότι η χώρα του «διαθέτει πιο προηγμένο οπλοστάσιο, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως αποτρεπτικό όπλο και που είναι σε θέση να τυφλώσει το Ισραήλ μέσα σε δευτερόλεπτα»!
Ο ίδιος δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το είδος των όπλων αυτών περιορίστηκε μόνο να πει πως θα ήταν καλύτερα για το Ισραήλ να μη δοκιμάσει την ισχύ τους.
Σε ότι αφορά τα χημικά ο Assad εμφανίστηκε και δήλωσε χαρούμενος γιατί ξεφορτώνεται το βάρος αυτό:



«Θα απαιτήσει μεγάλα ποσά χρημάτων και θα πάρει χρόνια σκληρής δουλειάς έτσι ώστε να ξεφορτωθούμε αυτά τα χημικά υλικά και θα υπάρξουν επιπτώσεις για το περιβάλλον. Έτσι και σε ότι αφορά εμάς θα ήταν καλύτερο τα όπλα αυτά απλά να μας τα πάρουν από εδώ».

Που να το ήξερε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry ότι η απειλή του τα χημικά της Συρίας όχι μονό δεν αποδείχθηκε απειλή τελικά αλλά αντίθετα έκανε και χάρη στον Assad καθώς έτσι άλλοι θα επωμιστούν τα τεράστια ποσά που θα απατηθούν για την καταστροφή τους και προφανώς ο Assad δεν είχε να δώσει!

Κοινός ο Σύρος πρόεδρος τους έπιασε κανονικά κορόιδο…
Πηγή:defencenet.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.