Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αλιβέρι: Άγρια δολοφονία από 23χρονο πακιστανό στο για 150 ευρώ.


Η οικία του άτυχου ζεύγους στο Αλιβέρι
Ένας 23χρονος Πακιστανός συνελήφθη ως δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας στο Αλιβέρι, μίας 54χρονης γυναίκας και ενός56χρονου άνδρα, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ του Σαββάτου.
Ο δράστης, όπως ομολόγησε, τους σκότωσε εν ψυχρώ για να τους αρπάξει 150 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και πιστωτικές κάρτες. 
Συνελήφθησαν ακόμα έξι ομοεθνείς του για υπόθαλψη εγκληματία. 
Εξ αρχής οι υποψίες έπεσαν στα άτομα που κατά καιρούς εργάζονταν στην υπηρεσία του ζευγαριού και συγκεκριμένα στη βίλα τους στο Αλιβέρι.
Όταν έκλεισε ο κύκλος των υπόπτων, οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε έναν Πακιστανό που δούλευε για τον 56χρονο γυναικολόγο.
Το μεσημέρι της Κυριακής τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια.
Ο 23χρονος ανακρίθηκε και ομολόγησε την πράξη του, περιγράφοντας με ψυχρό τρόπο το πως προκάλεσε το φονικό.

Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η κόρη του άτυχου ζευγαριού δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή με τους γονείς μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις και ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική είσοδος, όσο και η πόρτα του περίβολου της οικίας ήταν ασφαλισμένες.
Στη συνέχεια πήδηξαν τη μάντρα και αντίκρισαν πρώτα την 54χρονη γυναίκα νεκρή στον περίβολο του σπιτιού, σε πρόσθια θέση με τραύματα στο κεφάλι.
Στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο της οικίας ο 56χρονος σύζυγός της, σε ύπτια θέση και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε εμφανή χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.


Πως έγινε το φονικόΟ Πακιστανός πήγε στο σπίτι με το πρόσχημα ότι είχε ξεχάσει κάποια προσωπικά του αντικείμενα.
Όταν η γυναίκα του άνοιξε την πόρτα, της επιτέθηκε αιφνιδιάζοντας την και κατόπιν τη σκότωσε με μία τσιμεντένια πλάκα.
Κατόπιν εισήλθε στο σπίτι και αφού έφτασε έως το δωμάτιο, όπου ήταν ξαπλωμένος ο γυναικολόγος, του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον πνίξει με τα χέρια. 
Δεν τα κατάφερε και έτσι τον κτύπησε στην καρωτίδα με ένα σκουπόξυλο, προκαλώντας του θανάσιμο πλήγμα.Ο δράστης -φεύγοντας- κλείδωσε το σπίτι και πήρε μαζί του τα κλειδιά.
Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε χρονικά τη δολοφονία του ζευγαριού στις δώδεκα το μεσημέρι το Σαββάτου.
Πηγή: nooz.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.