Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Ρωσία: Tο νέο μυστικό τανκς. Δείτε το βίντεο.

Ένα βίντεο ενός ρωσικού τανκς που φέρεται να φιλοδοξεί να είναι το νέο ρωσικό τανκς Τ-14 Armata αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. 
Το σύντομο βίντεο, το οποίο διαρκεί μόλις 16 δευτερόλεπτα δείχνει ένα περαστικό τανκς που καλύπτεται με καμουφλάζ, το οποίο στην εξωτερική εμφάνιση του είναι διαφορετικό από όλα τα σημερινά ρωσικά τεθωρακισμένα οχήματα μάχης.
Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η Armata μπορεί να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό κατά τη διάρκεια της Παρέλαση της Νίκης στη Μόσχα στις 9 Μαΐου. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο της Lenta.ru, «από το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μπορούν να εξαχθούν πολλά συμπεράσματα για τη διευθέτηση αυτής της μηχανής».

Πρώτα απ 'όλα, γράφει το δημοσίευμα, έχει επιβεβαιωθεί ότι το εν λόγω τεθωρακισμένο είναι εφοδιασμένο με ένα μη επανδρωμένο πυργίσκο και ότι το πλήρωμα του θα πρέπει να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της μηχανής σε μια  θωρακισμένη καμπίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον ρωσικό Τύπο, η Armata θα έχει επίσης ένα πολυβόλο με φόρτωση από τηλεχειριστήριο και δικό του σταθμό ραντάρ, το οποίο μπορεί να παρακολουθεί μέχρι και 40 κινούμενους και έως 25 αεροδυναμικούς στόχους καθώς και να παρακολουθεί μια περιοχή σε ακτίνα 100 χιλιόμετρων.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο ρωσικός στρατός θα λάβει πάνω από τριάντα Τ-14 τανκς πριν από το τέλος του 2015.


Πηγή: rbth.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...