Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν είδα τις δήθεν «αποκαλύψεις» του Σκάι. ΣΣ: Οι μηχανισμοί είναι στα χέρια των πρώην και ας πρόσεχαν. Αν δεν έχουν αποφασίσει το τι θα κάνουν, ας μαζέψουν τις δηλώσεις των στελεχών τους.

«Άκουγα με έκπληξη στις ειδήσεις στον Σκάι, διάβαζα σε διάφορες ιστοσελίδες την είδηση ότι με εντολή Πανούση αφήνονται ελεύθεροι οι μετανάστες.

Άγνοια για την έκδοση του υπηρεσιακού εγγράφου σύμφωνα με το οποίο επρόκειτο να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται στα κέντρα κράτησης στη χώρα και δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού βαθμού, αλλά μόνο παράνομης εισόδου σε ελληνικό έδαφος, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
«Έμεινα με το στόμα ανοιχτό» είπε όταν το πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ και επισήμανε πως έδωσε εντολή να ανακληθεί η σχετική διαταγή. Ζήτησε τη διενέργεια ΕΔΕ και ζήτησε μέσω του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. τις παραιτήσεις όσων εμπλέκονται στην υπόθεση.«Το περιεχόμενο είναι καταγραφή διάσπαρτων διατάξεων-νόμων, αυτό δεν είναι πολιτική και δεν φέρει την υπογραφή ούτε τη δική μου ούτε κανενός από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου», σημείωσε ο κ. Πανούσης και τόνισε πως ακόμη η κυβέρνηση δεν έχει καταλήξει στη μεταναστευτική πολιτική που θα εφαρμόσει.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη μάλιστα άφησε αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που έσπευσε να κάνει δηλώσεις για το θέμα και να εξαπολύσει επίθεση στην κυβέρνηση.

«Η διαταγή βγήκε παράτυπα, δεν πρόκειται για πολιτική απόφαση, ζητήθηκαν παραιτήσεις και διέταξα ΕΔΕ» δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Γιάννης Πανούσης. 

Πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.