Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Καβάλας: Συνάντηση ενημέρωση στην Χρυσούπολη.

Στο πλαίσιο των τακτικών ενημερωτικών δράσεων στις απομακρυσμένες από τα γραφεία μας περιοχές του νομού, η Ν.Ε. Καβάλας του Λαϊκού Συνδέσμου, πραγματοποίησε επιτυχώς άλλη μία μικρής κλίμακας συνάντηση-ομιλία σε καφετέρια της Χρυσούπολης, με φίλους και υποστηρικτές από την αγροτική περιοχή του Δήμου Νέστου, με κύριο ομιλητή τον Γραμματέα της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Με τον ανελέητο πόλεμο λάσπης που δέχεται το Κίνημά μας από τα ΜΜ«Ε» της διαπλοκής ξεκίνησε την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής, καθώς και στην προσπάθεια εκφοβισμού του λαού από την συγκυβέρνηση του μνημονίου, η οποία προσπάθεια όπως ανέφερε θα φέρει τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και θα βαλτώσει εκλογικά όλες τις κομματικές συμμορίες, που με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις θέλουν να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον άθλιο πόλεμο της συγκυβέρνησης κι ενημέρωσε τους φίλους και υποστηρικτές μας για τα πραγματικά γεγονότα και την αλήθεια, την οποία τα ΜΜ«Ε» αποκρύβουν παρανόμως. Αναφέρθηκε στο πόρισμα Βουρλιώτη, στην κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης της Χρυσής Αυγής, καθώς και στην άρνηση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ να απαντήσει στις ερωτήσεις των προφυλακισμένων βουλευτών του Κινήματός μας. 
Μπορεί ο στόχος των κυβερνώντων να είναι διαλύσουν την Χρυσή Αυγή, αλλά όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συναγωνιστής Βογιατζής, η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν θα διαλυθεί, αλλά θα βγει νικήτρια κι ενισχυμένη. Στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει και η Νίκη θα είναι δική μας.
ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.