Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Κολλητός του Βαρβιτσιώτη ο ψευδομάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Γ. Παπαγεωργίου, προβάλλεται από τα ΜΜΕ, όπως και όλοι οι προηγούμενοι μάρτυρες ως "αξιόπιστος", ως "μάρτυρας κλειδί" στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα ότι υπήρξε και στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Σήμερα παρουσιάζουμε την φωτογραφία - βόμβα που δείχνει τη σχέση που είχε με τον υπουργό της κυβέρνησης Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Δεν πρόκειται για μια απλή φωτογραφία σαν αυτές που βγάζει ένας πολιτικός με ψηφοφόρους του. Είναι ξεκάθαρο από το χρώμα της φωτογραφίας ότι μεταξύ τους είναι φίλοι..."
Η καθημερινή εφημερίδα "Ακρόπολις", μια από τις ιστορικότερες ελληνικές εφημερίδες, ήταν από τις ελάχιστες που αναφέρθηκαν στην συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής, όπου αποκαλύφθηκε με αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα η βρώμικη σκευωρία πίσω από τις παράνομες πολιτικές διώξεις.
Στο χθεσινό της φύλλο φιλοξένησε ρεπορτάζ για τον ψευδομάρτυρα Στ΄ που φωτογραφιζόταν αγκαλιά με τον εν ενεργεία υπουργό της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ:
"Στις 11 Οκτωβρίου κατέθεσε ενώπιον των Ανακριτών ο τελευταίος, μέχρι σήμερα, μάρτυρας στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Παρά το γεγονός ότι κατέθεσε επώνυμα, όλοι απέκρυψαν τα στοιχεία του και τον παρουσίασαν ως δημοσιογράφο. Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαγεωργίου που βρίσκεται σήμερα έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας. 
Ένα άτομο λοιπόν κατηγορούμενο για κακουργήματα και με προφανή πρόθεση να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία κατέθεσε κατά της Χρυσής Αυγής, προκειμένου προφανώς να ελαφρύνει τη θέση του ενώπιον της Δικαιοσύνης. 
Μπορεί φυσικά ο άνθρωπος αυτός να γνωρίζει "σημεία και τέρατα" για την Χρυσή Αυγή. Μέχρι τώρα όμως δεν είπε το παραμικρό.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.