Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ξάνθης: Πιο δυνατοί μέχρι την Νίκη.


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στα κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία της Τ. Ο. Ξάνθης, η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος και Γραμματέως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συναγωνιστή Νικόλαου Χρυσομάλλη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης ξεκίνησε αναφερόμενος στο σθένος που επέδειξαν όλοι οι φίλοι, υποστηρικτές και συναγωνιστές, παρά τον ανελέητο πόλεμο, την συκοφαντία και την κυριολεκτικά ατελείωτη λάσπη που δέχτηκε το Κίνημά μας απ' όλα τα καθεστωτικά ΜΜ«Ε» τον τελευταίο μήνα.Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «κρατάμε τα κάστρα μας και συνεχίζουμε τον Αγώνα μας, έτοιμοι για νέες προκλήσεις μέχρι την ημέρα που θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Έθνους μας». 
Σε αυτό το σημείο, ο συναγωνιστής μετέφερε επακριβώς τα λόγια του αδίκως φυλακισμένου Αρχηγού μας, ο οποίος δήλωσε πως «Είμαι έτοιμος να πληρώσω μέχρι και με την ζωή μου την Πίστη μου στην Ελλάδα και στον Εθνικισμό»!
Στη συνέχεια προέβη σε μια εκτεταμένη αναφορά στα δήθεν στοιχεία, με τα οποία προσπάθησαν να «δέσουν» την υπόθεση και το κατηγορητήριο εναντίον του Κινήματός μας, τα οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ψεύδη και χαζομάρες, για δήθεν χιλιάδες όπλα και τανκς που μαρσάρουν έξω από την Βουλή.
Μας κατηγορούν ως αντισυνταγματικούς αυτοί, οι οποίοι εδώ και 40 χρόνια έχουν κάνει ένα κουρελόχαρτο τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας. 
Προκειμένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, δεν θα διστάσουν να το ξανακάνουν, τόνισε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης. Βέβαια, ο ελληνικός λαός τους έχει αντιληφθεί, όπως επίσης έχει αντιληφθεί ότι η δίωξη του Κινήματός μας είναι πολιτική και ιδεολογική. 
Πονάει πολύ στο σύστημα και το δηλώνουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του συστήματος, ότι μετά την δολοφονία Φύσσα και παρά τον οχετό λάσπης, η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά συσπειρώθηκε. Τα ποσοστά μας, όχι μόνον δεν έπεσαν, αλλά ίσα-ίσα που ανεβαίνουν διαρκώς. 
Ο κόσμος έχει πια ξυπνήσει και κανείς δεν πιστεύει πια τα ψέματά τους για τα πρωτογενή πλεονάσματα και το success story, ανέφερε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης και συνέχισε λέγοντας πως πέρσι ήμασταν τυχεροί, μιας και είχαμε πολύ μαλακό χειμώνα. Τουναντίον, φέτος ο χειμώνας φαίνεται ότι θα είναι βαρύς και θα θρηνήσουμε νεκρούς από το κρύο στην Ελλάδα εν έτει 2013.
Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο δεν πρόκειται να σταματήσει η πολεμική τους ενάντια στην Χρυσή Αυγή, μιας και γνωρίζουν ότι με τα νέα μέτρα που έχουν ήδη υπογράψει και πρόκειται να εφαρμόσουν, το Κίνημά μας θα γιγαντωθεί! Αλλά κι εμείς από την πλευρά μας, δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε – με το μοναδικό όπλο που πραγματικά διαθέτουμε, το οποίο δεν είναι άλλο από την Αλήθεια, μέχρι την τελική Νίκη!
ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 - 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 - 19.00
Τηλ. 6984 784013

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.