Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Βουδαπέστη: Ούγγροι Εθνικιστές στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής Εθνικιστές από Ουγγαρία και ΛετονίαΣε κίνηση συμπαράστασης στη Χρυσή Αυγή με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πανό έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στην Βουδαπέστη προχώρησαν μέλη της Εθνικιστικής Κίνησης "Ουγγρική Αυγή" στις 20 Οκτωβρίου. 
Πρόκειται για Ούγγρους συναγωνιστές- που επέκριναν σκληρά το Jobbik διότι δεν πήρε θέση υπέρ της Χρυσής Αυγής- και οι οποίοι χαρακτηρίζουν ως πρότυπο για όλη την Ευρώπη την Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που αντέγραψαν και το όνομα. 

Η συγκεκριμένη Κίνηση επιδιώκει άμεσα να πάρει και την μορφή κόμματος, αν τους επιτραπεί από το πολιτικό κατεστημένο, το οποίο ήδη τους πολεμά σκληρά.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν και επέδωσαν στην Πρεσβεία αναφέρουν τα εξής: «Σταματήστε το κυνήγι μαγισσών - Η πολιτική κίνηση “Ουγγρική Αυγή” δηλώνει απόλυτη αλληλεγγύη στα μέλη, τους υποστηρικτές και στα συλληφθέντα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Οι υποστηρικτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι άριστοι πατριώτες, οι οποίοι υπερασπίζονται την Πατρίδα και τον Πολιτισμό τους και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς. 
Η Ήπειρός μας υποφέρει από βαθιά κοινωνική και ηθική κρίση. Τέτοιες παράνομες πράξεις κυβερνήσεων το μόνο που κάνουν είναι βαθαίνουν ακόμη περισσότερο αυτή την κρίση».
Λευτεριά στους Έλληνες πολιτικούς κρατούμενους - Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή
Αντρέας Κίσκεργκεϊγ
«Ουγγρική Αυγή (Magyar Hajnal Mozgalom)»
Βουδαπέστη 20/10/2013

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.