Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Η κυβέρνηση υπηρετών των ξένων και των εγχώριων τραπεζιτών ξεπουλά κτίρια του δημοσίου.

Η κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα, που εξουσιάζει μοιράζοντας αφειδώς το λόγο της σε σιωνιστικά λόμπι και διεθνείς τοκογλύφους και ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, προχωρά ακατάπαυστα στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στήνοντας αδιανόητες απάτες και σκάνδαλα, προκειμένου να εξυπηρετήσει πέρα των ξένων δανειστών και τα εγχώρια αρπακτικά της ολιγαρχίας του πλούτου.
Σε αυτό το πλαίσιο, το ΤΑΙΠΕΔ επέλεξε την Eurobank Properties για την απόκτηση του χαρτοφυλακίου 14 ακινήτων, τα οποία με τη σειρά τους, θα εκμισθωθούν στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 χρόνια. 
Το οικονομικό αντίτιμο της συμφωνίας ανέρχεται στο ποσό των 145,81 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα καταβάλλει η Eurobank Properties. 
Τα ετήσια έσοδα δε, από την εκμίσθωση των εν λόγω ακινήτων, θα υπερβαίνουν το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ και θα είναι ετησίως αναπροσαρμοζόμενα. 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα συνολικά -σε βάθος εικοσαετίας μισθώματα- τα οποία θα κληθεί το Ελληνικό Δημόσιο να καταβάλλει θα αγγίξουν το ποσό των 480 εκατομμυρίων ευρώ!
Μεταξύ των ακινήτων του συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου περιλαμβάνονται: Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Δικαιοσύνης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες της πρωτεύουσας αλλά και της περιφέρειας.

Το μέγεθος της κυβερνητικής απάτης και της σκανδαλώδους αβάντας στους τραπεζίτες, φαντάζει αδιανόητο: υποτίθεται πως το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά στο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας προκειμένου να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, η κυβέρνηση ξεπουλά έναντι πινακίου φακής στους τραπεζίτες και κατόπιν εκμισθώνει τα ακίνητα τα οποία μόλις θα έχει πουλήσει και μάλιστα για χρονικό ορίζοντα εικοσαετίας!

Πλέον εξοργιστικό, το γεγονός ότι τα 145,81 εκατομμύρια ευρώ που θα καταβάλλει η Eurobank Properties στο ΤΑΙΠΕΔ, προέρχονται από χρήματα τα οποία διέθεσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προς ανακεφαλαιοποίηση του εν λόγω τραπεζικού οργανισμού. Τα χρήματα αυτά με άλλα λόγια, συγκαταλέγονται σ' εκείνα τα δανεικά τα οποία θα κληθεί να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός! Επιπλέον, τα 480 περίπου εκατομμύρια που υπολογίζεται πως θα είναι το κόστος της 20ετούς εκμίσθωσης των ακινήτων από το Δημόσιο, είναι επίσης χρήματα τα οποία κληθεί να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός μέσω φόρων!


Η κυβέρνηση των απατεώνων και των κλεφτών, των μιζαδόρων και των διεφθαρμένων, όχι μόνο εξαθλιώνει τον Ελληνικό Λαό αλλά τον εμπαίζει κατά τρόπο σκαιό. 
Τα κόμματα της διαφθοράς φροντίζουν για την εξυπηρέτηση των οικονομικών συμφερόντων των τραπεζών και εκείνες δανείζουν τα κόμματα της σαπίλας αφειδώς, με χρήματα που αποτελούν το αίμα και τις θυσίες του Ελληνικού Λαού. 
Το Καθεστώς των διεφθαρμένων εξακολουθεί να βασιλεύει και η εκρίζωσή του, επιβάλλει την μοναδική επιλογή Εθνικής Αντίστασης:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!


Πηγή:xryshaygh.com

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.