Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ανατολικής Αττικής: Μήνυμα του αρχηγού και ομιλία για τους διωγμούς των Εθνικιστών.

Την Πέμπτη 24/10/2013 στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. 
Προλογίζοντας ο Συναγωνιστής Γρηγόρης Γερακόπουλος, κατάφερε με τον μεστό του λόγο να συμπυκνώσει την πεμπτουσία του Εθνικισμού με απλά και λιτά λόγια, τονίζοντας ότι Εθνικιστής είναι εκείνος που ορμώμενος από τη δύναμη της Φυλής του, χαράζει το δρόμο του αδιάκοπου και επίπονου Αγώνα με απώτερο σκοπό την Πατρίδα. 
Ο Χρυσαυγίτης, είναι η μετουσίωση του πραγματικού Εθνικιστή ως γνήσιος θεματοφύλακας αρχέγονων αξιών, επαναστάτης, συναγωνιστής και συνεχιστής των ιερών παρακαταθηκών του Ελληνισμού.
Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Συναγωνιστής Γ. Παπαγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στον απηνή διωγμό που υφίσταται το Κίνημά μας από το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα, στην στοχοποίηση του Αρχηγού και Γενικού Γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νικόλαου Μιχαλολιάκου, όπως και των υπόλοιπων Συναγωνιστών-Βουλευτών της Κ.Ο. με αποκορύφωμα την άδικη, ανήθικη αντισυνταγματική και παράνομη προφυλάκισή τους.
Η καλύτερη απάντηση ήλθε δια χειρός του Αρχηγού μας, ένα φωτεινό μήνυμα ελπίδας στους σκοτεινούς καιρούς, αλλά και εγκάρδιων ευχών για τη λειτουργία των 2 χρόνων των Γραφείων μας:
 «24 Οκτωβρίου 2013- Κορυδαλλός. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Τ.Ο Αν. Αττικής. Συγχαρητήρια για τη λειτουργία 2 χρόνων. Ο Αγώνας δεν σταματά. Συνεχίζουμε μέχρι τέλους. Συναγωνιστές, είναι στο δικό σας χέρι να συνεχιστεί ο Ιερός μας Αγώνας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε! Να μην λυγίσει ΚΑΝΕΙΣ! Είμαστε και οι τρεις καλά στην υγεία μας, το ηθικό μας είναι υψηλό! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα ποτάμι που δεν το σταματά κανείς!» Ν.Γ. Μιχαλολιάκος.
ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 - Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 - 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.