Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αλεξανδρούπολης: Πολιτική χρεοκοπία και κατάπτωση των Αξιών.

Με απόλυτη επιτυχία και ενώπιον πλήθους συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέως της Τοπικής μας, συναγωνιστή Χρήστου Κιτσόπουλου, με θέμα την κατασυκοφάντηση και την λάσπη που εξαπέλυσαν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και τον πόλεμο της συγκυβέρνησης του μνημονίου κατά της Χρυσής Αυγής.
Την ομιλία του ξεκίνησε ο συναγωνιστής Κιτσόπουλος διαβάζοντας την επιστολή του συναγωνιστή και Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, όπου βρίσκεται κρατούμενος «στα κελιά της τιμής» διωκόμενος στην ουσία για τα πολιτικά του φρονήματα, όπως και ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και ο συναγωνιστής και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
Κατόπιν αναφέρθηκε αναλυτικά τα γεγονότα που οδήγησαν την Πατρίδα μας στη σημερινή οικονομική κρίση. 
Η οικονομική κρίση όμως, είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου. Πίσω από αυτήν ευρίσκεται μία κατάπτωση των Αξιών, μια πρωτοφανής πολιτιστική παρακμή, μία χρεοκοπία πολιτική, ευρίσκεται η παρακμή ενός ολόκληρου Έθνους, του Μεγάλου Έθνους των Ελλήνων. 
Για όλα αυτά είναι υπεύθυνες οι κυβερνήσεις που βρίσκονταν στην εξουσία όλα αυτά τα χρόνια. Όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, χωρίς καμμία εξαίρεση πολεμούν την Χρυσή Αυγή. 
Η άνοδος του Κινήματός μας δημιούργησε πανικό στο αμαρτωλό καθεστώς. 
Η σταθερή θέση μας ενάντια στο Μνημόνιο της υποταγής και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, η πίστη μας σε ένα Εθνικό Κράτος και το γεγονός ότι δεν έχουμε υποταχθεί στα μεγάλα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων, τους προκαλεί τρόμο. 
Έτσι, αυτοί που έφεραν 3.000.000 λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας, τρία μνημόνια, 4.000 και πλέον αυτόχειρες, 2.000.000 ανέργους, φτώχεια και δυστυχία, εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του Εθνικού μας πλούτου είναι αυτοί οι ίδιοι που θέλουν να εξοντώσουν την μοναδική ελπίδα αυτού του τόπου, τον τελευταίο φάρο αντίστασης για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 - 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.