Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Περάματος: Ομιλία Αρβανίτη Μιχαήλ.

Την Τετάρτη 16/10 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος από τον βουλευτή Αχαϊας συναγωνιστή Αρβανίτη Μιχαήλ. 
Ο συναγωνιστής στην ομιλία του αναφέρθηκε αρχικά στην πολιτική και κοινωνική κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις συνέπεια της άδικης πολιτικής δίωξης που υφίσταται το κίνημα μας. 
Εν συνεχεία έγινε εκτενής ανάλυση του σαθρού κατηγορητηρίου βάση του οποίου έχει στηθεί η συντονισμένη επιχείρηση συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής, κατηγορητήριο το οποίο ο συναγωνιστή και με την δικηγορική του ιδιότητα διαβεβαίωσε ότι θα καταπέσει στις αίθουσες της δικαιοσύνης. 
Έπειτα στηλιτεύθηκε η προσπάθεια του ανθελληνικού κράτους το οποίο μεταχειρίζεται κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να κατασκευάσει κατηγορίες και να κάμψει το φρόνημα των Ελλήνων εθνικιστών και του λαού μας ο οποίος μας ακολουθεί και βλέπει στον αγώνα μας την τελευταία ελπίδα για την σωτηρία του έθνους μας.
Ακόμα επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη για εγρήγορση , αγωνιστική ετοιμότητα και συνέπεια στον αγώνα μας κυριολεκτικά εναντίον όλων που συστηματικά απεργάζονται την εξαθλίωση των συμπατριωτών μας και τoν αφελληνισμό της πατρίδας μας. Τέλος ο συναγωνιστής επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι το κίνημα μας θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την πολιτική του δράση εντός και εκτός κοινοβουλίου και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και θα ανατείλει επιτέλους η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού. Ακολούθησε συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος οι οποίοι κόντρα σε ότι προπαγανδίζουν τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης είχαν για άλλη μια φορά κατακλύσει τα γραφεία της τοπικής μας.


Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 - 21:00
τηλ. : 2104416009 - 6974861427

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.