Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αλεξανδρούπολης: Ενάντια στον πόλεμο των διεφθαρμένων.

Με απόλυτη επιτυχία και ενώπιον πλήθους συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέως της Τοπικής μας, συναγωνιστή Χρήστου Κιτσόπουλου, με θέμα τον πόλεμο που εξαπέλυσε όλο το λεγόμενο «συνταγματικό» τόξο κατά της Χρυσής Αυγής.
Την ομιλία του ξεκίνησε ο συναγωνιστής Κιτσόπουλος διαβάζοντας την επιστολή του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Νίκου Γ. Μιχαλολιάκου που βρίσκεται κρατούμενος «στα κελιά της Τιμής», διωκόμενος στην ουσία για τα πολιτικά του φρονήματα, όπως και άλλοι συναγωνιστές.Κατόπιν αναφέρθηκαν αναλυτικά τα γεγονότα και οι λόγοι που ανάγκασαν όλα τα πολιτικά κόμματα να αποκαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό. 
Να ξεγυμνωθούν ιδεολογικά μπροστά στον ελληνικό λαό, να φανούν οι αληθινές προθέσεις τους και εκ των πραγμάτων ενωμένοι για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, να στραφούν κατά ενός κινήματος που δεν είναι άλλο από την Χρυσή Αυγή. 
Νοιώθοντας πλέον σοβαρά τον κίνδυνο να γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος όλο αυτό το σαθρό οικοδόμημα της κλεπτοκρατίας, της διαφθοράς, της μίζας, της εθνικής μειοδοσίας, του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου και της εκχωρήσεως της εθνικής κυριαρχίας. 

Το ασυγχώρητο λάθος της Χρυσής Αυγής ήταν ότι από την αρχή είπε αλήθειες και έθιξε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που ήταν απαγορευμένα για το πολιτικό κατεστημένο. Οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής δεν προέρχονται από «μεγάλα τζάκια» ούτε από οικογένειες μεγαλοεργολάβων και διαπλεκόμενων οικονομικών παραγόντων. 
Είναι άνθρωποι απλοί, αγωνιστές στη ζωή τους, τίμιοι και προπάντων ιδεολόγοι. Έχουν όμως ένα «μεγάλο κακό» σύμφωνα με την γνώμη του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», είναι Εθνικιστές και δεν συμβιβάζονται, δεν εξαγοράζονται, δεν παραχωρούν.
Λέγοντας Εθνικισμό εννοούμε την ασυμβίβαστη αγάπη που τρέφει ένας άνθρωπος για την πατρίδα του και προέρχεται α) από την πίστη του προς τα ιδανικά της φυλής του, β) την προσήλωση στις αρχές της αξιοκρατίας, γ) την άκαμπτη θέληση για συνεχή ιδεολογικό και δυναμικό αγώνα για τα δίκαια του Έθνους. Ο Εθνικισμός ουδεμία σχέση έχει με τον Σωβινισμό και τον Ιμπεριαλισμό. 
Ο Εθνικισμός είναι η ελπίδα και η ζωντανή έκφραση της πνευματικής και υλικής δύναμης ενός Έθνους και επιδιώκει των εξανθρωπισμό των Εθνών και όχι την εξόντωσή τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 - 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.