Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Κύπρος: Ευκαιρίες επένδυσης.

Χρυσή ευκαιρία για την υλοποίηση μεγάλων επενδύσεων στην Κύπρο αποτελεί το επόμενο τριήμερο αρχής γενομένης από σήμερα Δευτέρα, με τη σύνοδο του Cyprus Investors` Summit 2015 που διεξάγεται στη Λεμεσό, από τον CIPA.
Για πρώτη φορά θα βρίσκονται στην Κύπρο δεκάδες επενδυτές οι οποίοι θα ενημερωθούν για μεγάλα έργα ανάπτυξης.
Συνολικά μετέχουν 50 επενδυτικά ταμεία από πάρα πολλές χώρες του εξωτερικού, τα οποία ενδιαφέρονται να δουν παρουσιάσεις που αφορούν επενδύσεις μεγάλων αναπτύξεων ακινήτων.
Τα έργα που θα παρουσιαστούν θα είναι τελικά 18.
«Το συνέδριο σηματοδοτεί ένα σημαντικό σημείο καμπής για την κυπριακή οικονομία.
Η Κύπρος αναζητεί ξένες επενδύσεις για να στηρίξει την ανάκαμψη της οικονομίας, ενώ μέχρι πρότινος οι επενδυτές αισθάνονταν πως οι συνθήκες δεν είχαν ακόμα ωριμάσει καθώς η αβεβαιότητα αποτελούσε βαρίδι για τις ευκαιρίες που υπήρχαν στο νησί.
Η διαδικασία
Το κάθε έργο ξεχωριστά θα παρουσιαστεί, από τις εταιρείες σε αυστηρά κλειστό κύκλο επενδυτών και χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε τρίτου.
Θα υπάρχει δυνατότητα για ιδιωτικές συναντήσεις μεταξύ των επενδυτών και των επιχειρήσεων που ελέγχουν τις αναπτύξεις για περαιτέρω συνεννόηση και ανταλλαγή απόψεων.
Έχουν διευθετηθεί περίπου 180 κατ' ιδίαν συναντήσεις μεταξύ των επικεφαλής επενδυτικών ταμείων και ιδιοκτητών έργων.
Έχουν προγραμματιστεί περίπου 150 επισκέψεις υποψήφιων επενδυτών στους χώρους όπου αναμένεται να ανεγερθούν τα έργα ανάπτυξης.
«Είναι μεγάλα ιδιωτικά έργα, αδειοδοτημένα, τα οποία συνοδεύονται και από μελέτες βιωσιμότητας», εξηγεί ο Πρόεδρος του CIBA.
Από τις παρουσιάσεις θα διαφανούν και οι πραγματικές τιμές πώλησης των έργων, όπως τις αξιολογεί η αγορά και δη πρωτοκλασάτα επενδυτικά ταμεία.
Πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.