Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Λάμπρος Φουντούλης Ευρωβουλή:Το αληθινό πρόσωπο της Τουρκίας. Αυτή η χώρα κύριοι νομίζετε πως έχει θέση στην Ε.Ε;" Δείτε το βίντεο.

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με τους αγνοούμενους της Κύπρου και ειδικότερα τους σφαγιασθέντες από τους Τούρκους της Άσσιας. 
Κατέδειξε το πραγματικό πρόσωπο των Τούρκων, που θα παραμένουν πάντοτε βάρβαροι και εγκληματίες, εχθροί κάθε Ευρωπαϊκής Αξίας. 
Όμως, όσα χρόνια και αν περάσουν, εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα εγκλήματα τους, μέχρι να λογοδοτήσουν για τις χιλιάδες των νεκρών που έχουν προκαλέσει. Τέλος, ας σημειωθεί πως, μάλλον ορισμένες αλήθειες είναι πολύ σκληρές για κάποιους "εταίρους" μας, όπως τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, που φρόντισε να κλείσει το μικρόφωνο, πιθανότατα γιατί δεν του άρεσαν όσα άκουγε.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της παρέμβασης:

 "Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Αυτά για κάποιους ίσως είναι ελληνικά γράμματα τυπωμένα απλά σε χαρτί. Στην πραγματικότητα όμως αυτά τα ονόματα αντιστοιχούν σε άνδρες που ήταν πατέρες παππούδες γιοί και εγγονοί. 
Οι περισσότεροι κατάγονται από την Άσσια.

Η Άσσια και οι κάτοικοι της βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα και της βαρβαρότητας των τουρκικών στρατευμάτων εκείνη την αποφράδα μέρα της 14ης Αυγούστου που χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς να σημειωθούν μάχες στην περιοχή, τα τουρκικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Άσσια. Αθώοι πολίτες εκτελούνται εν ψυχρώ τις πρώτες ώρες. Μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής αιχμαλώτων τους επόμενους μήνες, 84 άνθρωποι δεν γύρισαν ποτέ.

Όλα τα εγκλήματα πολέμου που έχουν διαπράξει τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής και Τ/Κ συνεργάτες τους και ιδίως αυτό που διαπράχθηκε στην κατεχόμενη Άσσια παραμένουν ατιμώρητα μέχρι σήμερα. Οι Τούρκοι για να καλύψουν τα εγκλήματα τους δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεκρούς Ασσιώτες. Μετακίνησαν τα οστά από τους ομαδικούς τάφους και τα έριξαν σε πηγάδια και σκουπιδότοπους για να μην βρεθούν ποτέ. Όπως είναι ήδη γνωστό οι εκταφές το 2009 που έγιναν από τη ΔΕΑ στο Ορνίθι επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες ότι είχε προηγηθεί οργανωμένη εκταφή και μετακίνηση των οστών με στόχο την εξαφάνιση στοιχείων σε σχέση με αυτή τη ομαδική δολοφονία.

Τα προβλήματα που προκύπτουν σε σχέση με το θέμα της διακρίβωσης της τύχης των αγνοουμένων με την μέθοδο του DNA είναι πολλά καθότι για 63 ανθρώπους τα ευρήματα αποτελούνται από μικρά τεμάχια/θραύσματα οστών. 
Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Τουρκίας. Αυτή η χώρα κύριοι νομίζετε πως έχει θέση στην Ε.Ε;"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.