Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Καβάλα, Ελευθερούπολη: Διανομή τροφίμων από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Την τέταρτη κατά σειρά και άκρως επιτυχημένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποίησε η Ν.Ε. Καβάλας, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, στην κωμόπολη της Ελευθερούπολης, μοιράζοντας μεγάλη ποσότητα τροφίμων σε Ελληνίδες και Έλληνες από την γύρω περιοχή. Η Νομαρχιακή Επιτροπή, μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών του Αγωνιστικού Πυρήνα Ελευθερούπολης, πραγματοποίησαν συλλογή και διάθεση μεγάλης ποσότητας τροφίμων, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, στην Ελευθερούπολη.
Από νωρίς το πρωί ο Αγωνιστικός μας Πυρήνας Ελευθερούπολης, επέλεξε την πλατεία απέναντι από την Λέσχη Αξιωματικών και οργάνωσε τον χώρο, ώστε να υποδεχθεί τους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη την δική μας υποστήριξη και αλληλεγγύη. 
Αρκετοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ήρθαν στον χώρο από νωρίς (σχεδόν μία ώρα πριν), με σκοπό να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση στην γραμμή προτεραιότητας.

Γύρω στις 11.00 λοιπόν, ξεκίνησε η διαδικασία που κύλησε ομαλά και μέσα σε λίγη ώρα, το μεγαλύτερος μέρος των τροφίμων είχε διατεθεί. Αρκετοί συμπατριώτες μας που είδαν τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται από τις μνημονιακές πολιτικές και τα χαράτσια, παρευρέθηκαν στην πλατεία και έλαβαν, κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής τους ταυτότητας, την ποσότητα τροφίμων που δικαιούνταν!
Επ' αφορμή της δράσης αλληλεγγύης, είχαμε την δυνατότητα να ακούσουμε την αγωνία των συμπατριωτών μας, για ζητήματα πέρα από τα προβλήματα που αφορούν την επιβίωση. Δεν ήταν λίγες οι ερωτήσεις που δεχθήκαμε σχετικά με τα εθνικά θέματα και το μέλλον της χώρας, τις πολιτικές μας θέσεις και τις λύσεις που προτείνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Επίσης, την δράση κοινωνικής αλληλεγγύης κάλυψε ο τοπικός τηλεοπτικός δίαυλος του CENTER TV. Μέχρι την προκαθορισμένη ώρα λήξης της δράσης όλα τα τρόφιμα είχαν διατεθεί.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.