Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ισραήλ, κραυγές μίσους: Ισοπεδώστε την Γάζα όπως την Χιροσίμα το 1945.


Ένα νέο κύμα μίσους σαρώνει το Ισραήλ από δημόσια πρόσωπα για την Παλαιστίνη. Αυτή η εχθρότητα είναι σε έντονη αντίθεση με τις προσπάθειες στο Κάιρο, όπου Άραβες ηγέτες και Δυτικοί διπλωμάτες προσπαθούν να καταλήξουν σε ένα σχέδιο για τον τερματισμό της αιματοχυσίας καθώς και η Ρωσία έχει προτείνει ένα ειρηνευτικό σχέδιο στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ.
  • Ο υπουργός Εσωτερικών Eli Yishai είπε ότι η επιχείρηση θα συνεχιστεί με μια αναφορά για χερσαία επίθεση όπου έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως.
  • Ο Δημοσιογράφος, Γκιλάντ Σαρόν, γιος του πρώην πρωθυπουργού Αριέλ Σαρόν, σε ένα κύριο άρθρο στην Jerusalem Post την Κυριακή για τη Γάζα έγραφε ότι πρέπει να ισοπεδωθεί, όπως οι ΗΠΑ ισοπέδωσαν την ιαπωνική πόλη της Χιροσίμα το 1945 με μια ατομική βόμβα. «Πρέπει να ισοπεδωθούν τα πάντα στη Γάζα. Δεν πρέπει να υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια, βενζίνη ή κινούμενα οχήματα, τίποτα. Στη συνέχεια, θα έκανα κατάπαυση του πυρός, "ranted Σαρόν. «Ο στόχος της επιχείρησης είναι να στείλει στη Γάζα πίσω στο Μεσαίωνα, μόνο τότε θα είναι ήρεμο το Ισραήλ για τα επόμενα 40 χρόνια."
  • Δεδομένου ότι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού κάλεσε δημοσίως τους στρατιωτικούς να εξαφανίσουν τη Γάζα από τον χάρτη, το μέλος της Κνεσέτ (Βουλής) Michael Ben-Ari, κάλεσε τους ισραηλινούς στρατιώτες να σκοτώνουν τους κατοίκους της Γάζας, χωρίς σκέψη ή έλεος.
  • «Δεν υπάρχουν αθώοι στη Γάζα, μην αφήσετε τους διπλωμάτες που θέλουν να δείχνουν καλά στον κόσμο να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή σας.
    Είπε επίσης τους στρατιώτες να αγνοήσουν την Goldstone, (έκθεση του ΟΗΕ για το 2008-2009 εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα), η οποία διαπίστωσε ενδείξεις για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
  • Ο υπουργός μεταφορών της χώρας, ζήτησε "για τη Γάζα να βομβαρδιστεί τόσο σκληρά ώστε ο πληθυσμός να φύγει στην ΑίγυπτοΠηγή:RT

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.