Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Λασπολόγοι δίχως όρια: Τα ψέματα της υποτιθέμενης έγκριτης εφημερίδας, Τα “Νέα”, έγραψαν πως ο K.Μπαρμπαρούσης δεν ζήτησε την άρση της ασυλίας. Δείτε το βίντεο.


Η λασπολογία, η συκοφάντηση, η διαστρέβλωση και τα ψέμματα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης κατά της Χρυσής Αυγής έχουν ξεπεράσει τα όρια! Η "έγκυρη" εφημερίδα "Τα Νέα" έγραψε σήμερα στην σελίδα 18: "... μια ημέρα πριν με ψήφους 218 ναι, 3 όχι, 1 "παρών" και 1 λευκό η Εθνική Αντιπροσωπεία τάχθηκε υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση, επειδή συμμετείχε σε επεισόδια οπαδών του κόμματός του εις βάρος μικροπωλητών στο Μεσολόγγι. Ο ίδιος δεν ζήτησε να αρθεί η βουλευτική του ασυλία για να πάει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη".
Για του... λόγου το αληθές παραθέτουμε ξανά το σχετικό βίντεο από την Ολομέλεια της Τετάρτης και το απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής.
Από τα πρακτικά της βουλής: "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: Ζητώ και εγώ την άρση της ασυλίας μου για να πάει η υπόθεση στη δικαιοσύνη. Αυτά που μου καταλογίζουν είναι αστεία. Εν πάση περιπτώσει, εμείς κινούμαστε πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας. Ευχαριστώ".
Περαστικά σας σύντροφοι... Ζήτω η αντικειμενική δημοσιογραφία!


Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.