Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Αλεξανδρούπολη: Από το πρωί στο πόδι η πόλη για τα εγκαίνια των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


f7fdced1924481fa.jpg
«Στο πόδι» βρίσκεται η Αλεξανδρούπολη από το πρωί της Κυριακής λόγω των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη. Από το πρωί μεγάλη ήταν η κινητοποίηση τόσο της αστυνομίας όσο και των πολιτών αλλά και μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής.
Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, την άνοδο, την κάθοδο ενώ αστυνομικοί της ομάδας Ζ έχουν αποκλείσει περιμετρικά την οδό Μαζαράκη, όπου και βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Στόχος είναι να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περιστατικό, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τον κόσμο σε αντισυγκέντρωση, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση.
Εν τω μεταξύ ομάδες επιφυλακής έχουν οριστεί και από τη Χρυσή Αυγή με μέλη της να είναι παραταγμένα με αυτοσχέδιες ασπίδες στο χέρι, οι οποίες φέρουν το μαίανδρο ενώ από το ηχοσύστημα που έχει τοποθετηθεί να ακούγεται ο ύμνος του κόμματος. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής κ. Λαγό, παρόντες είναι 8 βουλευτές του κόμματος.
Λίγα λεπτά μετά τη 13:00 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής με παρουσία των στελεχών και των οχτώ βουλευτών του κόμματος. 

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων φίλοι του κόμματος που βρίσκονταν έξω από το κτίριο φώναζαν συνθήματα "Έξω οι Τούρκοι από τη Θράκη".
Μετά το τέλος των εγκαινίων και οι οχτώ βουλευτές μίλησαν στους φίλους της Χρυσής Αυγής που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο. Με την ελληνική σημαία στα χέρια και αψηφώντας την καταρρακτώδη βροχή, οι συγκεντρωμένοι παρακολούθησαν τις ομιλίες και φώναξαν συνθήματα.
Στη συνέχεια λίγο μετά τις 14:00 ξεκίνησαν πορεία στο κέντρο της πόλης. Από τα γραφεία του κόμματος στη Μαζαράκη, βγήκαν αριστερά στη Λεωφόρο Δημοκρατίας μέχρι την οδό Νικομηδείας, όπου έστριψαν και μετά μέσω της οδού Ε. Φιλιππίδη επέστρεψαν στα γραφεία. 

Πηγή:e-evros.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.