Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δυτικής Αττικής: Ανακοίνωση της Τοπικής Οργανώσεως


Ανακοίνωση Τοπικής Οργανώσεως Δυτικής Αττικής
Η οργάνωση δυτικής Αττικής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σε σχέση με την βομβιστική επίθεση στα γραφεία της από παρακρατικούς.
Την Τρίτη 4-12-12 και ώρα 04:00 τα ξημερώματα δεχτήκαμε τρομοκρατικό χτύπημα με εκρηκτικά στην είσοδο των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής. Ο απώτερος σκοπός της επίθεσης δεν ήταν μόνο η ισοπέδωση των γραφείων, αλλά και να την σφραγίσουν με αίμα, αφού ο εκρηκτικός μηχανισμός περιείχε μεγάλη ποσότητα δυναμίτιδας και φυσίγγια μεγάλου διαμετρήματος, με σκοπό να φέρουν θανατηφόρα τραύματα σε όποιον πέρναγε από το σημείο της έκρηξης.
Οι δράστες της θρασύδειλης επίθεσης είναι το γνωστό παρακράτος που δρά ανενόχλητο εδώ και δεκαετίες σε όλη την Ελλάδα με της ευλογίες των αριστερών δυνάμεων και των εκάστοτε κυβερνήσεων. Αυτό το επιβεβαιώνει και η στάση όλων των κομμάτων που από την ώρα της επίθεσης μέχρι σήμερα δεν καταδικάστηκε η πράξη από κανένα υπερασπιστή της ψευτοδημοκρατίας.
Δεν θέλουμε την συμπάθεια ούτε τα ευχόλογα τους αλλά τους καταδικάζουμε για την επιλεκτική δημοκρατία και την αδιαφορία τους σε τέτοιες δολοφονικές ενέργειες.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκο για την στήριξη του από την πρώτη ώρα της επίθεσης, τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τους συναγωνιστές που παρευρέθησαν στην ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5-12-12 στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής.
Εμείς ως οφείλουμε, θα συνεχίσουμε την κανονική ροή του προγράμματος των γραφείων μας με συνεχείς ιδεολογικές ομιλίες και δράσεις αλληλεγγύης.
Γιαννόγκωνας Μιχαήλ

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιομετρο Νεας εθνικης οδου Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
τηλ.6973283559- 210 5571360




Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.