Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Κοζάνη: Ενημερωτική δράση στο Βοΐο και συγκέντρωση στη Σιάτιστα από την Τ.Ο.της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Τ.Ο. Κοζάνης: Ενημερωτική εξόρμηση στο Βόϊο Κοζάνης - Ανοικτή εκδήλωση στη Σιάτιστα
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στα πλαίσια των ενημερωτικών εξορμήσεων και δράσεων της Τ.Ο. Κοζάνης, κλιμάκιο συναγωνιστών θα επισκεφτεί τη Σιάτιστα όπου θα γίνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση στο καφέ "Ελ Μόντο" στις 18:00 το απόγευμα.
Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους συντοπίτες μας από το Δήμο Βοΐου να έρθουν στη Σιάτιστα και να ενημερωθούν σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τη στάση, το Κοινοβουλευτικό έργο και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης που εφαρμόζεται στο νομό Κοζάνης και να συζητηθούν διάφορα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος (γουνοποιία, τοπική οικονομία, αγροτικά θέματα κλπ.).
Η Τ.Ο. Κοζάνης της Χρυσής Αυγή, με τις-ανά τακτά χρονικά διαστήματα-ενημερωτικές εξορμήσεις τις σε όλη την επικράτεια του νομού Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται δίπλα στον χειμαζόμενο Έλληνα πολίτη, τον ενημερώνει για το έργο και τις ενέργειες των Ελλήνων Εθνικιστών, βρίσκει και προτείνει λύσεις στα προβλήματα του, που διογκώνονται λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην οικονομία και στην πολιτική σκηνή του τόπου μας.

Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
Πλατεία Γιολδάση 2, Κοζάνη 501 00
Ώρες λειτουργίας: κάθε Παρασκευή από τις 19:00 έως 23:00

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.