Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Συμπαιγνία, ναι... Αλλά ανάμεσα σε ποιους; Άρθρο του Η. Κωνσταντινίδη στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα"

Συμπαιγνία, ναι... Αλλά ανάμεσα σε ποιους;

Για... "συμπαιγνία" της με τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τη Χρυσή Αυγή!!! "Οτι -δήθεν- η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας τα βρήκε με τους σημερινούς κυβερνώντες και στηρίζει, έμμεσα και υπόγεια, τη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων. 
Είναι μία κατηγορία που εξαπολύει κατά κόρον η νεοφιλελεύθερη ΝΔ κατά του εθνικιστικού κινήματος.

Η Χρυσή Αυγή βέβαια έχει απαντήσει πολλάκις σ' αυτή την ανόητη καταγγελία. Επειδή όμως ο λόγος της είναι αποκλεισμένος από τα συστημικά ΜΜΕ, ας δούμε αν οι νεοδημοκρατικοί αυτοί ισχυρισμοί ευσταθούν ή όχι...

Ξεκινάμε κατ' αρχάς από το ιδεολογικό πεδίο. Εάν δει κάποιος τις επίσημες τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ απ' τη μια πλευρά και της Χρυσής Αυγής απ' την άλλη, διαπιστώνει το ΑΠΟΛΥΤΟ χάσμα! Είναι τόσο αγεφύρωτες οι διαφορές μιας πατριωτικής πρακτικής και λόγου με τον αριστεριστικό διεθνισμό, ώστε να μην υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης... Αντίθετα, διαβάζοντας τις ανακοινώσεις, δελτία Τύπου, δηλώσεις κτλ. των αρμοδίων της ΝΔ βλέπουμε μια εντυπωσιακή ταύτισή τους με τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ! Κατά του εθνικισμού και υπέρ του πολυπολιτισμού η ΝΔ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ... Κατά της ελληνικής οικονομικής ανεξαρτησίας και υπέρ του ευρώ η ΝΔ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ... Κατά της Ορθοδοξίας και υπέρ της "ενσωμάτωσης" των μουσουλμάνων η ΝΔ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ... Και πολλά, πάρα πολλά, ακόμη...

Πάμε τώρα και στο πρακτικό πεδίο. Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ψήφισε ούτε ένα κεντρικής φύσης νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ! Αρνήθηκε να ψηφίσει υπέρ της κάρτας του πολίτη, υπέρ της ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους, υπέρ της απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, υπέρ του συμφώνου συμβίωσης... Αρνήθηκε η Χρυσή Αυγή δηλαδή να συνυπογράψει όλα αυτά που αλλοιώνουν τον ελληνορθόδοξο χαρακτήρα μας και μας μετατρέπουν σε ανθρωπομάζα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης! 
Αντίθετα, και πάλι, η ΝΔ ήταν που ψήφισε ΟΛΑ τα παραπάνω!!! 
Από κοινού δηλαδή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ψήφισε το τρίτο Μνημόνιο, ούτε και κάποιο από τα "νέα μέτρα" του ΣΥΡΙΖΑ, της διετίας 2015-2017. 
"Ομως η ΝΔ ψήφισε ΚΑΙ το τρίτο Μνημόνιο, όπως ΚΑΙ όλα τα άθλια "νέα μέτρα" του ΣΥΡΙΖΑ, έως πρόσφατα! Βλέπουμε λοιπόν, από τα παραπάνω, ότι πράγματι υπάρχει ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ (αλλά και ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ) σε βάρος του ελληνικού λαού και έθνους.
Ομως η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ αυτή δεν αφορά τη Χρυσή Αυγή. 
Αφορά τη Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει καταντήσει "ουρά" του ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει την κυβέρνηση σε ΟΛΑ απολύτως τα αντεθνικά νομοσχέδια, σε ΟΛΕΣ τις ανθελληνικές και αντιχριστιανικές της αποφάσεις! 
Τι είναι λοιπόν αυτά που λένε οι κύριοι της ΝΔ για... "συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής"; Θα μας τρελάνουν;

ΣΣ: Τα συμπεράσματα δικά σας.
Γι' αυτό οι ''δημοκράτες'' επιβάλουν την φίμωση του τρίτου κόμματος, γιατί η αλήθεια τους χαλάει τα σχέδια της συνεχούς εξαπάτησης του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.