Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην υποδοχή των λειψάνων των 17 ηρώων που θυσιάστηκαν στην Κύπρο μαχόμενοι κατά των βάρβαρων τούρκων κατακτητών.

Τα λείψανα 17 Ελλήνων αξιωματικών και υπαξιωματικών που έπεσαν κατά την εισβολή των τούρκων κατακτητών στην Ελληνική Κύπρο το 1974 καθώς και στα γεγονότα του 1964 με την ακταιωρό ΦΑΕΘΩΝ, υποδέχθηκε χθες με συγκίνηση και τιμές η μητέρα Ελλάς.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης συμμετείχε στην υποδοχή και έκανε την ακόλουθη δήλωση. 
''Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω το Κίνημα σε ένα γεγονός εξαιρετικής σημασίας, για όλους εμάς που αφουγκραζόμαστε ακόμα τις πολεμικές ιαχές των Ελλήνων από τα βάθη της μακραίωνης Ιστορίας μας μέχρι και σήμερα. Ήταν πολύ μεγάλη η τιμή, αλλά και η υποχρέωση να είμαι παρών στην σημερινή τελετή για έναν ακόμη λόγο: Το όνομα του Ήρωα Καταδρομέα Κουρούνη Σωτηρίου - που έπεσε την νύχτα της 21ης Ιουλίου μέσα στο φλεγόμενο Noratlas στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας και επέστρεψε στην Μητέρα Πατρίδα έπειτα από 43 ολόκληρα χρόνια - έχει δοθεί τιμητικά στον Λόχο Υποστηρίξεως της 35 Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο, όπου υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία. 
Το πρόσωπο αυτού του Ήρωα χαιρετούσαμε και τιμούσαμε καθημερινά στην πρωινή αναφορά, αμέσως μετά το εγερτήριο, προτού αναλάβουμε υπηρεσία, στην στρατιωτική εκπαίδευση και σε κάθε άλλη δραστηριότητα της Μονάδος. Συγκινήθηκα όταν είδα ξανά τη φωτογραφία του Ήρωα, έπειτα από τόσα χρόνια, αυτή τη φορά πάνω σε ένα φέρετρο τυλιγμένο με την Ελληνική Σημαία την στιγμή της μεγάλης επιστροφής Του.

Η Χρυσή Αυγή, η φωνή της Αλήθειας και της Ελλάδας, ενάντια σε ένα σύστημα αντεθνικό και διεφθαρμένο, είναι η μόνη δύναμη που δικαιούται και υποχρεούται να τιμά την μνήμη των Ηρώων.
Ξεπερνάμε κυριολεκτικά τα όρια της αντοχής μας όταν σε ανάλογες τελετές αναγκαζόμαστε να παραβρεθούμε στον ίδιο χώρο με αυτούς που συνειδητά δρουν σε βάρος της Πατρίδος.

ΚΚΕ: «Καταγγέλλουμε την προκλητική παρουσία της Χρυσής Αυγής» - Μ. Ιγνατίου (“The voice of America”): Ποιος ανόητος κάλεσε την Χ.Α. στην τελετή;

Επειδή και η σημερινή παρουσία μας προκάλεσε λύσσα στο άθλιο πολιτικό κατεστημένο - και ο κάθε πικραμένος εξέδωσε ανακοινώσεις καταδίκης (από ΚΚΕ μέχρι M.Ignatiou) - θα κλείσω με τις εξής διευκρινίσεις:

1) Ως μέλη της επιτροπής Άμυνας της βουλής δε χρειαζόμαστε ιδιαίτερη πρόσκληση για να δώσουμε το παρόν σε τελετές σαν την σημερινή

2) Η βουλή και ο γιωτάς υπουργός με τις «πουλάδες» - λειτουργώντας για μία ακόμη φορά παράνομα και αντισυνταγματικά - δεν έστειλαν για μία ακόμη φορά καμία πρόσκληση στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής

3) Οι Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργώντας νόμιμα και θεσμικά μας υποδέχθηκαν κανονικά στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας

4) Ο μπολσεβίκος βουλευτής του ΚΚΕ αποχώρησε αμέσως μόλις αντελήφθη την παρουσία μας. Επικροτούμε την πράξη του! Οι κομμουνιστές, που πολέμησαν με λύσσα τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι ανεπιθύμητοι σε όλες τις τελετές μνήμης Ελλήνων Πολεμιστών.''

Ηλίας Κασιδιάρης

Στην τελετή παρέστησαν ο υπουργός άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης, βουλευτές των κόμματων της βουλης, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και συγγενείς και φίλοι των 17 ηρώων στρατιωτικών.

Πρόκειται για τους:
Αντιπτέραρχο Βασίλειο Παναγόπουλο,  
Συνταγματάρχη (Πεζικού) Βασίλειο Παπαλάμπρου. 
Εφέδρους ανθυπασπιστές (Πεζικού): Αθανάσιο Καραγεώργο, Αργύριο Σίννη, Ιωάννη Κωνσταντακόπουλο, Γεώργιο Χαμουριωτάκη, Ιωάννη Παπαδόπουλο, Κωνσταντίνο Μπροδήμα, Γέωργιο Ζερβομανώλη, Βασίλειο Τριάντη, Μανούσο Τριανταφυλλίδη, Νικόλαο Κρητικό, Νικάλαο Αθανασίου. 
Έφεδρους ανθυπασπιστές (Καταδρομείς): Σωτήριο Κουρούνη, Στέφανο Τσιλιβάκη. Έφεδρο ανθυπασπιστή (Μηχανικού) Ελευθέριο Άνθη. 
Έφεδρο ανθυπασπιστή πολεμικού Ναυτικού (ακταιωρός Φαέθων) Νικόλαο Νιάφα.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...