Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Βουλή: Για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία. Τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη ως κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δείτε τα βίντεο.

Το καθεστώς απεργάζεται νέες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε από βήματος της Βουλής πως στήνεται νέα σκευωρία και νέες ευφάνταστες πολιτικές διώξεις με σενάρια για... "προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του πολιτεύματος" που μόνο στόχο έχουν να υφαρπάξουν τις ψήφους του Κινήματος, θέτοντας το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου. 

Δείτε στο βίντεο το τμήμα της ομιλίας.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία. 
Τόνισε  ότι η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει μόνο την ασφαλιστέα και δηλωμένη εργασία για όλους τους Έλληνες και ότι το νοσηρό αυτό φαινόμενο είναι κύρια συνέπεια της λαθρομετανάστευσης.
Πρώτο βήμα για την απάλειψη του φαινομένου είναι η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους.
Στην συνέχεια επισήμανε πως
ο βασικός στόχος της νέας "Χρυσαυγειάδας" που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες στα κανάλια είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από το νομοσχέδιο που πέρασε χθες από τη Βουλή και έδωσε ακόμα ένα δώρο στους μεγαλοεργολάβους με την αύξηση στα διόδια.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την ομιλία.
Πηγή: xryshaygh.com

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.